Martha 6 år

Martha 6 år

Picture

Rosa bløtkake til seksåringen med en tiara på toppen. Som seg hør og bør en prinsesse…
Picture

Sukkerperlene er festet med eggehviteglasur. Skikkelig pirk… 🙂
Et kobbel med stivpynta jenter har vært på  bursdagsfest og aldri en bursdagfest uten ei bløtkake på bordet. Bløtkake trekt med sukkerpasta, farget rosa. Tiaraen er også laget i sukkerpasta (oppskrift finner du under dekorering). Bordene er sprøytet med melisglasur laget av eggehvite. Det ble sent før denne kaka ble ferdig i går kveld. Derfor kun bilder av ferdig produkt denne gang 🙂
Picture

Søte Martha <3
4 Kommentarer
  • Hurra for Martha ! Flott kake !
    Svar
    Skrevet på15:53, 13. april 2013
  • fantastisk flott kake den er sikkert kjempe god
    Svar
    Skrevet på04:01, 14. april 2013
  • Leena
    Svar
    Skrevet på10:18, 14. november 2013

    Nydelig kake=)
    Har du mulighet til å legge ut oppskriften også? Har en bursdag kommende denne helgen, og trenger hjelp til bløtkake med sukkerpasta lokk.

    • Konditor-Elin
      Svar
      Skrevet på11:05, 14. november 2013

      Hei Leena – jeg skal forsøke 🙂
      Har laget denne bløtkaken: http://www.krem.no/1/post/2013/06/jordbrdrm.html. Stryk opp kaken med kremfløte og lag så denne sukkerpastaen – tilsatt litt rød farge:
      Sukkerpasta (Fondant icing)
      850 g melis
      150 g potetmel
      8 blader gelatin
      60 g sitronsaft (gjerne fra flaske)
      Legg gelatin i bløt i minimum 5 minutter. Klem vannet ut og smelt i en mikrobølgeovn. Alt blandes og kjøres i en bakemaskin. Juster med melis til ønsket konsistens. Massen skal være tilnærmet lik marsipan i konsistens. Pakkes godt inn.
      Kjevle ut sukkerpastaen ca. dobbelt så stor som kaken og rulle den på en kjevle eller en pinne. Rull over kaken og klem godt rundt. Lykke til!

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

hits