Sjokoladekake med snickers-topping

Sjokoladekake med snickers-topping

Picture

Nyhet! Karamellfudge som kakepynt

REKLAME. I samarbeid med Idun Mors Hjemmebakte har jeg bakt saftig sjokoladekake med snickerstopping. Toppingen har sjokolade og peanøtter, men istedenfor flytende karamell har jeg brukt deres nye kakepynt: karamellfudge. 
Saftig sjokoladekake med snickers-topping

150 g smør
150 g kokesjokolade
4 egg
1 ts vaniljesukker
2 dl melis
2 dl hvetemel 

Slik gjør du:
1. Smelt smøret og brekk sjokoladen i det smeltede smøret. Rør til sjokoladen har smeltet.
2. Pisk eggedosis av melis og egg.
3. Rør forsiktig inn siktet mel og vaniljesukker. Rør inn smeltet sjokoladesmør.
4. Helles i en smurt springform (22 cm) og stekes på 180 grader i ca. 25 minutter.

Kaken vi da virke litt «rå» i midten, noe den skal være! (Om du vil ha den «fast» steker du den bare noe lenger)

Snickers-topping:
150 g smeltet kokesjokolade tilsatt 2 ss smør (ca. 25 g)
70 gram salte peanøtter
Idun Mors Hjemmebakte Karamellfudge 

Smelt sjokolade og smør i mikroovn eller over vannbad. Rør inn peanøtter. Stryk utover kaken og dryss til slutt over strøssel. 

Du kan se alle de nye pakningene med strøssel her 

Picture

Som konfekt å regne. Mektig godt! 
4 Kommentarer
  • Therese
    Svar
    Skrevet på10:46, 5. oktober 2017

    Hei!
    Det står salte mandler i toppingen.
    Mener du peanøtter?

    • Surrehuet-Elin
      Svar
      Skrevet på10:57, 5. oktober 2017

      Ja!

  • Anette
    Svar
    Skrevet på10:31, 24. april 2021

    Ser utrolig god ut 🤩
    Bruker du lys eller mørk kokesjokolade i kaka og toppingen?

    • Elin Krem.no
      Svar
      Skrevet på09:33, 26. april 2021

      Bruk det du liker best!

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Spøkelser og hekseh..

Halloween er få dager unna og har du...

Toscakake

Noen har etterlyst en vanlig, rund toscakake her...

Snurrer og klippekra..

Kardemommekjerner til folket! Det at jeg faktisk har...

Grove Bakemjølk-run..

Annonse. I samarbeid med Rørosmeieriet har jeg bakt...

Hva jeg bruker norsk..

(Foto: frukt.no) Annonse. Høst er epletid og i...