Sjokoladekake med snickers-topping

Sjokoladekake med snickers-topping

Picture

Nyhet! Karamellfudge som kakepynt

REKLAME. I samarbeid med Idun Mors Hjemmebakte har jeg bakt saftig sjokoladekake med snickerstopping. Toppingen har sjokolade og peanøtter, men istedenfor flytende karamell har jeg brukt deres nye kakepynt: karamellfudge. 
Saftig sjokoladekake med snickers-topping

150 g smør
150 g kokesjokolade
4 egg
1 ts vaniljesukker
2 dl melis
2 dl hvetemel 

Slik gjør du:
1. Smelt smøret og brekk sjokoladen i det smeltede smøret. Rør til sjokoladen har smeltet.
2. Pisk eggedosis av melis og egg.
3. Rør forsiktig inn siktet mel og vaniljesukker. Rør inn smeltet sjokoladesmør.
4. Helles i en smurt springform (22 cm) og stekes på 180 grader i ca. 25 minutter.

Kaken vi da virke litt «rå» i midten, noe den skal være! (Om du vil ha den «fast» steker du den bare noe lenger)

Snickers-topping:
150 g smeltet kokesjokolade tilsatt 2 ss smør (ca. 25 g)
70 gram salte peanøtter
Idun Mors Hjemmebakte Karamellfudge 

Smelt sjokolade og smør i mikroovn eller over vannbad. Rør inn peanøtter. Stryk utover kaken og dryss til slutt over strøssel. 

Du kan se alle de nye pakningene med strøssel her 

Picture

Som konfekt å regne. Mektig godt! 
2 Kommentarer
  • Therese
    Svar
    Skrevet på10:46, 5. oktober 2017

    Hei!
    Det står salte mandler i toppingen.
    Mener du peanøtter?

    • Surrehuet-Elin
      Svar
      Skrevet på10:57, 5. oktober 2017

      Ja!

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

hits