Cookieman-cookies 19. november 2024 Det er snart desember og jeg har laget noen søte små julecookies som ikke bare er dekorative, men som også smaker... Read More
Julegeiter 12. november 2024 I Rogaland er det ved juletider tradisjon å bake noe de kaller julegeiter. Geitene er laget av en søt gjærdeig som... Read More
Mini suksessterter 6. november 2024 Jeg hadde eggeplommer og malte mandler til overs på en lat søndag, og hva lager man da? Jo en krysning av... Read More
Fyrstekake med en vri 31. oktober 2024 Fyrstekake er ikke bare for gamle folk (jeg vedder!), og her har jeg forsøkt å gjøre den enda bedre enn min... Read More
Bollefocaccia med banan og nøttekaramell 17. oktober 2024 Brune bananer på benken (igjen!) og fryseren er allerede full av bananbiter. Dessuten har jeg bakt *alt* med banan på denne... Read More
Silviakake med sjokosmak 9. oktober 2024 Silviakake er en klassisk, svensk supermyk sukkerbrød-aktig kake med en glasur som smaker litt som suksesstertekrem. Hva med å tilsette... Read More
Eplefondant 27. september 2024 For litt siden fikk jeg spørsmål fra en følger om jeg ikke kunne lage en fondant-dessert med eple? Oi, det hørtes... Read More
Kardemommeboller med vaniljekrem (brioche tangzhong) 12. september 2024 Kardemommeboller er i vinden om dagen og jeg fikk lyst til å lage en luksusvariant. Med vaniljekrem! For noen er det... Read More
Kneippbrød 29. august 2024 I dag deler jeg en oppskrift på kneippbrød. Kneipp er et halvgrovt brød (55%) som har fått et ufortjent dårlig rykte.... Read More
Eplekake med smuldretopping i liten langpanne 23. august 2024 Det er norske epler i butikkene og mange har så mye epler at trærne holder på å knele! Her har jeg... Read More