Vil du bli en krem-støttespiller og bidra til at alle oppskriftene på www.krem.no fortsatt forblir gratis for alle?
Send din gave, for eksempel kr. 39,- til VIPPS 509685 Takk for din støtte! - Hilsen Elin

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Tips og triks
Ukategorisert
Utstyr

Oppskrifter

Saftig loff

Saftig loff

Det er lite som slår fersk loff med smør. Jeg eeelsker det! Jeg har jo laget loff et par ganger før her på krem.no også,... Les mer
Hjerte-sjokoladecookies

Hjerte-sjokoladecookies

Fikk du lyst til å markere valentinsdagen? Da kan du jo bare dra fram pepperkakeutstikkeren og lage noen søte hjertecookies. Denne cookiesdeigen rører du sammen... Les mer
Hege spesssial

Hege spesssial

Til morsdag har jeg i år testet en oppskrift jeg fikk av en trofast følger. Kaka er en «Hege spesssial» og jeg har fått lov... Les mer
Hjerteboller med vaniljekrem

Hjerteboller med vaniljekrem

Hjerteboller med vaniljekrem eller skolebrødhjerter om du vil, bare fordi det er morsdag til helgen, og dagen etter der – valentinsdag. Disse hjertebollene kan godt... Les mer
Fine rundstykker

Fine rundstykker

Fine rundstykker manglet i samlingen, derfor ble det bakt til et lunsjbesøk. Disse er nesten litt sånn «kjøperundstykker» ettersom de er sprø i skorpa og... Les mer
Grovbrød med gulrot og eple

Grovbrød med gulrot og eple

Årets første blogginnlegg måtte jo så klart bli….et grovbrød. Konditoren er ikke flinkt til å bake grovbrød, men joda, etter å ha knotet i mange,... Les mer
Sjokolademousse med After Eight

Sjokolademousse med After Eight

Hvert år lager jeg forslag til en jule- eller nyttårsdessert, og hva passer vel bedre en en nydelig, mjuk sjokolademousse? Den smaker som After Eight,... Les mer