Hjemmelaget Bounty

Hjemmelaget Bounty

Picture

Stort nærmere original Bounty kommer du ikke. Saftig kokossmak!
Picture

Smelt sammen kokosmelk, sirup og delfiafett.
Picture

Bland inn kokos
Bounty

280 ml kokosmelk (jeg brukte en rosa Santa Maria boks)
250 g revet kokos (kokosmasse)
2 ss delfiafett
1 1/2 dl sirup (lys)

Ca. 400 g lys kokesjokolade
Ca. 4 ss delfiafett til å tynne ut sjokoladen

Dette er en stor oppskrift. Den krever litt ekstra tid, ettersom kokosmassen først må fryses før den kan deles i biter og dyppes i smeltet sjokolade.

Etter at massen er frosset – ta den opp og del i passe store biter. Legg bitene tilbake i fryseren igjen, og ta bare opp litt og litt av gangen. Bruk en litt vid bolle til å smelte sjokolade i, slik at du får dyppet bitene med en gaffel. Det blir litt kokossmuler i sjokoladen, men jo kaldere bitene er, jo lettere er de å dyppe.  Du må nok varme sjokoladen litt av og til.

Picture

Kle en form med bakepapir og klem massen godt sammen.
Picture

Del opp i passe store biter og dypp i smeltet sjokolade tilsatt litt delfiafett. Settes på matpapir og avkjøles/ oppbevares i kjøleskap.
Picture

Settes i fryser – gjerne til dagen etter.
Picture

Dersom du ønsker kan du pynte bitene med litt smeltet hvit sjokolade som jeg har gjort her.