Din handlekurv er nå tom!
Hjemmelaget Bounty
Bounty
280 ml kokosmelk (jeg brukte en rosa Santa Maria boks) Ca. 400 g lys kokesjokolade Dette er en stor oppskrift. Den krever litt ekstra tid, ettersom kokosmassen først må fryses før den kan deles i biter og dyppes i smeltet sjokolade. Etter at massen er frosset – ta den opp og del i passe store biter. Legg bitene tilbake i fryseren igjen, og ta bare opp litt og litt av gangen. Bruk en litt vid bolle til å smelte sjokolade i, slik at du får dyppet bitene med en gaffel. Det blir litt kokossmuler i sjokoladen, men jo kaldere bitene er, jo lettere er de å dyppe. Du må nok varme sjokoladen litt av og til. |
Ingrid
Hei, du skriver at det er en stor oppskrift…hvor mange biter fikk du? hvor er formen?? Går det an å halvere oppskriften? det var litt mange spørsmål. ha en fin kveld.
Hilsen Ingrid
ingrid
Jeg mente hvor stor er formen?
Konditor-Elin
Hei Ingrid. Jeg brukte en form som er ca. 20 x 30 cm, og lagde avlange stenger på ca. 4-5 cm. Glemte å telle stenger i farten, men vil tro det blir en 20-30 stk.
Anne
Vet du hvor lenge ca de holder seg? Elsker at jeg oppdaget krem.no i dag, så utrolig mange fristende oppskrifter og tips som jeg bare må prøve ut!
Konditor-Elin
Hei Anne! Så bra at du liker krem.no! Disse holder seg en ihvertfall en måned i kjøleskap.
Emilie
Kan disse rulles til kuler før de fryses?
Konditor-Elin
De er ikke så lette å rulle, er jeg redd, ettersom det ikke er noe som binder dem sammen. Men prøv om du vil!
Trine
Hei!
Vet du om noe som kan erstatte Delfiafett?
Jeg bor I Asia og faar nok ikke tak I det her.
For en flott blogg!
Johan Nicolaisen
Delfiafett is cocos oil. Here in USA I use cocos oil, it comes in a jar and look like delphia fett, and act and taste the same.
KOnditor-Elin
Takk for den opplysningen Johan!
Konditor-Elin
Hei Trine! I denne oppskriften kan du droppe delfiafettet. Det er med på å lage massen litt mer fast, men du kan fint klare å lage disse uten. Takk for skryt – helt fra Asia 🙂
Trine
OK, da skal jeg prøve meg på disse i dag:) Takk for svar!
Mai
Takk for mange fine oppskrifter. Har fått så mye skryt av mye av det jeg har bakt med dine oppskrifter, spesielt disse gode kokossjokoladene! 🙂
Konditor-Elin
Så hyggelig Mai!
Marie
Dette så utrolig deilig ut! Skal prøves ut, ja! 🙂
Sonja Dreyer
Solen
Kan man bruke noe annet enn delfiafett
Konditor-Elin
I denne oppskriften kan du droppe delfiafettet. Det er med på å lage massen litt mer fast, men du kan fint klare å lage disse uten.
Kent Arne Gjeruldsen
Hei! Kan man bruke glukose istedenfor sirup i kokkosmassen , hva blir forskjellen ? Det andre jeg lurer på er når jeg lager karamell fyll i sjokoladekonfekt , etter en kort tid så krystalliseres karamellen seg..man kjenner at man tygger sukkerkorn.. har du noen tips til meg? Hyggelig om du kan svare☺ Mvh Kent Arne
Konditor-Elin
Hei! Du kan godt bruke glukose, forskjellen er at du får en seigere konsistens. Grunnen til de knasende sukkerkornene er sukkerkrystaller som fester seg på kanten av kjelen. De sprer seg som virus. Les om hvorfor ved å søke karameller her på krem.no
Tone Eng
Lagde disse i fjor, og presset massen ned i isbitbokser før fryseren. Veldig greit å vende de i sjokolade da, og de får lik størrelse. Jeg oppbevarer sjokoladene i fryseren også, tiner raskt! jeg heller også av den «overskuddsvannet» som er i kokosmelkboksen, da blir det bedre konsistens syns jeg 🙂
Elin Krem.no
Gode tips!
Unni laurendz
Når det står delfiafett 4 sd, mener du da smeltet??
Elin Krem.no
ja