Din handlekurv er nå tom!
Firkløversaus til is
Jeg klarer ikke tenke klart. Denne sausen er rett og slett noe av det aller, aller beste jeg har smakt. Helt himmelsk!
1 dl sukker Ha alle ingrediensene i en kjele. Rør godt mens det koker. Massen skal kokes til den får sauskonsistens. (Jeg kokte min på ca. 7-10 minutter) Her har jeg tatt oppskriften fra karamelltoppingen på Firkløverkaka og gitt den litt ekstra med sirup for å få en enda bedre karamellsmak. Sausen kan oppbevares i kjøleskap i lang, lang tid. Bare ta frem, varm opp og hell over isen. |
Ragnhild
Denne sausen må prøves – ser/ høres kjempegod ut 🙂
Konditor-elin
Knallgod!
Bente
Hei! Har prøvd flere oppskrifter på siden din, med stort hell! Trodde ikke jeg kunne bake rosinboller – men det var før jeg fant «dine». Denne sausen høres så god ut – men skal det virkelig ikke være mer enn 50 gram Firkløver? Det er jo nesten ingen ting . . . ; ) Og skal det være en hel dl sukker? Blir det for søtt å kjøre på med mer sjokolade – vil gjerne ha tydelig Firkløver-smak!
Konditor-Elin
Du kan godt redusere sukkermengden til det halve og tilsette mer sjokolade. Her er det bare å teste seg frem til det du mener smaker best. Takk for skryt Bente 🙂