Issjokolade med mokkasmak (Troikakonfekt)

Issjokolade med mokkasmak (Troikakonfekt)

Picture

Issjokolade med mokkasmak. Fett og godt, for dem som liker det.
Picture

Trill små marsipankuler som du legger i formene.
Picture

Sjokolademassen er pisket med håndmikser for å piske luft inn som gjør den stiv.
Kokesjokolade 150g
Delfiafett 100g
Melis 2 ss
Kaffe (sterk) 2 ss
Marsipan ca.100g
Gelétopper 1 pose

Slik gjør du:
1. Bruk små former, og trill små kuler av marsipan som du legger i bunnen.
2. Smelt sjokolade, kaffe og delfiafett sammen, avkjøles til den nesten er kald, før den piskes godt med melisen (Pisk massen med en håndmikser)
3. Sprøytes over marsipankulene. Pynt med hakkede geletopper.

Picture

Klipp av en storsprøytepose slik at den blir litt mindre og sett inn en liten stjernetyll, hvis du har.
Picture

Sprøyt den piskede massen over marsipankulene.
Picture

Hakkede geletopper blir dekorativ og smakfull pynt.
Picture

Issjokolade med mokkasmak – her i former uten marsipan og geletopper.
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website

hits