Din handlekurv er nå tom!
Jordbærterte
Dette er en reprise av denne terten, men i dag har jeg kun brukt jordbær til pynt. Til denne friske kaka har jeg først laget mørdeig. Den må ligge en stund i kjøleskap før du bruker den (2-3 timer). Deigen er best å jobbe med når den er helt kald. Har brukt en ganske liten terteform med løs bunn ca. 20 cm.
Du fyller mørdeigsskallet med vaniljekrem blandet med vanlig pisket krem (ca. 50/50). Til terten på 20 cm brukte jeg ca. 2 dl pisket krem og 4-5 store spiseskjeer ferdig vaniljekrem. |
Christel
Hvor lenge holder disse kakene seg? Blir bunnen fort bløt når den er fylt med krem?
Liker veldig godt siden din, lager noe nytt herfra så og si hver søndag 🙂 Blir godt tatt i mot av familien! 😉
Konditor-Elin
Hei Christel! Så hyggelig å høre at du stadig finner noe godt på bloggen min 🙂 Denne kaken holder seg 2-3 dager, men med friske bær på toppen vil den tape seg noe i utseende. For å forhindre at bunnen blir bløt fra kremen kan du pensle den med smeltet sjokolade før du har kremen i. Da vil bunnen holde seg sprø lenger.