Krem.no 20 år – vinn premier!

Krem.no 20 år – vinn premier!

I disse dager er det akkurat 20 år siden krem.no så dagens lys. Alt startet da jeg brått sluttet å jobbe i familiebedriften. En vond historie som ikke hadde så mye med meg å gjøre, men likevel, livet som konditor var over. Det fristet ikke å pendle inn til Oslo midt på natta, så jeg fikk jobb i en brakkerigg på Oslo Lufthavn, der jeg satt og tastet tall fra morgen til kveld. Jeg savnet yrket mitt. Jeg savnet å være Konditor-Elin.
Men jeg kjente Ellen. Hun var dritgod på å lage nettsider. Jeg kunne absolutt ingen verdens ting om nettsider og internett og måtte lære alt. Bare det å kjøpe domenet krem.no var en studie. Da domenet var i boks gikk det ikke lang tid før nettsiden «for deg med interesse for den søte kunst» var på lufta. Der var jeg lenge helt alene om å snakke om kaker, desserter, is og konfekt. Nettsiden Ellen lagde til meg havnet til og med på en liste over de ti beste nettsidene i Norge. Joda, det var i forrige årtusen 😅

Sånn så krem.no ut på starten av år 2000 …

Det ble jo litt mer fart på sakene da jeg gjorde om nettsiden til blogg i 2012, og derifra har det gått bare EN veg: oppppover! Jeg vet mange har fulgt meg helt fra starten og vil si til alle trofaste følgere: TUSEN TAKK for at dere fortsatt følger. Og neida, det tar på ingen måte slutt…

…og sånn så nettsiden ut fra 2012- 2018…

Dette jubileet skal feires gjennom hele desember, så stay tuned som de sier. Jeg vet mange har fulgt meg helt fra starten og vil si til alle trofaste følgere: TUSEN TAKK for at dere fortsatt følger. 

I desember vil jeg kjøre flere konkurranser hvor jeg i samarbeid med andre deler ut premier til deg som følger i sosiale medier. Dersom du ikke er hverken på Instagram eller Facebook skal du likevel få sjanse til å vinne premie.

Ti tilfeldige vinnere er trukket! (Sjekk eposten din!)

Be the first to write a review
114 Kommentarer
  • Julie Andrea Taule Nordli
    Svar
    Skrevet på16:53, 15. desember 2019

    Når folk spør om oppskrift på det jeg baker forteller jeg at jeg ALLTID sverger til Krem.no! Og ikke minst anbefaler å følge på Instagram og få med seg verdens beste fredagspolka også! ❤️

  • Eva Skogheim Aarhus
    Svar
    Skrevet på17:21, 15. desember 2019

    Jeg liker å bake. Ikke så heldig med gjærbakst. Så det har fam. Sagt at jeg ikke burde bruke mer tid på. Men så tenkte jeg at jeg må jo prøve tangzhong- jevningen. Og da fikk «pipa» en annen lyd. «Har du bakt dette? Det var jo kjempe godt.». Så takket være krem.no så får jeg og til gjærbakst. Mye fint i den siste boka. SØT BAKST

  • Hege Urdal
    Svar
    Skrevet på17:34, 15. desember 2019

    Gode oppskrifter, lett å forstå😀

  • Ina Benjaminsen
    Svar
    Skrevet på18:01, 15. desember 2019

    Dæ va godt ja? Oppskrift ala krem.no 🥰👌

  • Liv Nome Sivertsen
    Svar
    Skrevet på19:06, 15. desember 2019

    Det er så flott å følge Krem-Elin på Instagram!
    Lett å finne oppskrifter er det også, og på Stories er det gode beskrivelser på fremgangsmåter etc.
    Om jeg ikke klarer å bake så mye lengre, får jeg masse gode tips og inspirasjon på krem.no

  • Hege Bjørkelund Marøy
    Svar
    Skrevet på19:35, 15. desember 2019

    Mange gode tips 🍰🧁.

  • Birgitte Gjøsund
    Svar
    Skrevet på20:36, 15. desember 2019

    Lett å finne oppskrifter på nydelig bakst!😄 her får jeg mange gode tips og masse inspirasjon 😃

  • Maria Grøthe
    Svar
    Skrevet på21:29, 15. desember 2019

    Jeg sier som sant er: Hvis du trenger en god oppskrift på bakst må du sjekke krem.no, der finner du alltid noe godt!

  • Ingrid
    Svar
    Skrevet på22:45, 15. desember 2019

    Henne MÅ du følge!! Se nå (viser bildene på instagram), sjekk dette!! Også faller vi i stave mens vi ser på de lekre bildene 😌😌

  • Renate Hatlem
    Svar
    Skrevet på23:04, 15. desember 2019

    Det siste eg sa ang krem.no – til ein kollega: «Du må få deg Instagram og så må du følge Elin! Så skjønne du koffår eg mase sånn på bollelaginga di! Og så får du fredagspolka!!» Trur det er bedre at ho følger deg og får tips og råd direkte fra deg istedenfor mine kremt & rulling med augene😂

  • Skrevet på23:30, 15. desember 2019

    Jeg sier: «Jeg har lyst til å teste tangzongfilifjong bolleoppskriften til Elin på krem.no, for de ser så gode ut! Og dessuten har jeg aldri sett noen som lager så delikate marengsdutter som henne!»
    Nå har jeg fått boka di i tidlig julegave også, så nå er det bare å begynne og spare til sånn eltemaskin.

  • Skrevet på23:43, 15. desember 2019

    Det er gode oppskrifter som fungerer 😃

  • Mona Engebretsen
    Svar
    Skrevet på23:44, 15. desember 2019

    Jeg sier Prøv krem.no-Elin sin oppskrift, da får du det garantert til! Og hvis ikke, så er det bare å spørre henne om hjelp👏🏼

  • Miriam
    Svar
    Skrevet på06:40, 16. desember 2019

    Anbefaler selvsagt deg, for det er dine oppskrifter jeg sitter og ser på hver time😅 har bladd igjennom sidene dine flere ganger, og både her og i boka di «alle kan bake» står det så mange fine tips og triks

  • Therese Marie Kjetilstad
    Svar
    Skrevet på08:13, 16. desember 2019

    Å, då kan eg sei mye !!! Eg skrøyde og seier at oppskriftene er supersikre 👌Det blir mer eller mindre vellykka 100 prosent av gangene ! Tangzhong e jo det eg absolutt snakker mest om 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    Lykke te videre 🥰

  • Hege K. S.
    Svar
    Skrevet på11:17, 16. desember 2019

    Humørfylt og gode forklaringer 👌🏼👌🏼👌🏼

  • Solveig Fossum
    Svar
    Skrevet på11:29, 16. desember 2019

    Enkle og greie oppskrifter laget av en fagmann. Har fått nytt favorittoppslagsverk når jeg skal bake!

  • Vibeke B
    Svar
    Skrevet på12:12, 16. desember 2019

    Beste og morsomste nettsiden om kaker og bakst👍🏼😄

1 3 4 5

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Verdens enkleste sit..

Trenger du en enkel og rask dessert med...

Snurrer med makron o..

Snurrer med makronfyll er alltid godt, og i...

Enkel kokoskake med ..

Det nærmer seg påske og jeg har bakt...

Havrescones

Havrescones - hentet fra boken kokebok fra Kardemommeby,...

Mocca-eclairs

Da jeg kom over dette bildet av kaffe-eclairs...