Krem.no 20 år – vinn premier!

Krem.no 20 år – vinn premier!

I disse dager er det akkurat 20 år siden krem.no så dagens lys. Alt startet da jeg brått sluttet å jobbe i familiebedriften. En vond historie som ikke hadde så mye med meg å gjøre, men likevel, livet som konditor var over. Det fristet ikke å pendle inn til Oslo midt på natta, så jeg fikk jobb i en brakkerigg på Oslo Lufthavn, der jeg satt og tastet tall fra morgen til kveld. Jeg savnet yrket mitt. Jeg savnet å være Konditor-Elin.
Men jeg kjente Ellen. Hun var dritgod på å lage nettsider. Jeg kunne absolutt ingen verdens ting om nettsider og internett og måtte lære alt. Bare det å kjøpe domenet krem.no var en studie. Da domenet var i boks gikk det ikke lang tid før nettsiden «for deg med interesse for den søte kunst» var på lufta. Der var jeg lenge helt alene om å snakke om kaker, desserter, is og konfekt. Nettsiden Ellen lagde til meg havnet til og med på en liste over de ti beste nettsidene i Norge. Joda, det var i forrige årtusen 😅

Sånn så krem.no ut på starten av år 2000 …

Det ble jo litt mer fart på sakene da jeg gjorde om nettsiden til blogg i 2012, og derifra har det gått bare EN veg: oppppover! Jeg vet mange har fulgt meg helt fra starten og vil si til alle trofaste følgere: TUSEN TAKK for at dere fortsatt følger. Og neida, det tar på ingen måte slutt…

…og sånn så nettsiden ut fra 2012- 2018…

Dette jubileet skal feires gjennom hele desember, så stay tuned som de sier. Jeg vet mange har fulgt meg helt fra starten og vil si til alle trofaste følgere: TUSEN TAKK for at dere fortsatt følger. 

I desember vil jeg kjøre flere konkurranser hvor jeg i samarbeid med andre deler ut premier til deg som følger i sosiale medier. Dersom du ikke er hverken på Instagram eller Facebook skal du likevel få sjanse til å vinne premie.

Jeg deler nemlig ut TI krem-kalendere for 2020! Legg igjen en kommentar om hva du sier når du anbefaler krem.no til andre 🙂 Ti tilfeldige vinnere trekkes den 15. desember.

79 Kommentarer
 • Inger-Johanne
  Svar
  Skrevet på17:11, 4. desember 2019

  Hver gang jeg har laget noe godt fra krem.no og noen spør om oppskrift, så sier jeg at de finner den på krem.no, og trenger de hjelp med oversettelse, så kan jeg hjelpe.

 • Berit Foss-Lunde
  Svar
  Skrevet på18:41, 4. desember 2019

  På krem. no finner du mange gode oppskrifter 💙👍

 • Merete
  Svar
  Skrevet på22:16, 4. desember 2019

  Anbefaler bloggen din fordi oppskriftene er godt utprøvd og forklart. Oppskriftene dine inneholder dessuten stortsett ingredienser man får kjøpt i alminnelige butikker! Hurra.

  Til slutt er det gull at du fortsatt (nå som du er blitt «stor») er tilstede og svarer på kommentarer og spørsmål som for en konditor sikkert er teite, Mange bloggere gidder ikke å prioritere dette, nemlig!

 • Camilla
  Svar
  Skrevet på18:41, 5. desember 2019

  På krem.no finn ein dei beste oppskriftene.

 • Camilla
  Svar
  Skrevet på19:41, 5. desember 2019

  «Det er der du finner oppskriften på Bollefocaccia» ALLE spør når den er med på arbeid! Lettvint og lage denne til alle mine kollegaer på en gang uten å måtte stå halve dagen å trille boller! Helt nydelig! 🤩🤩🤩

 • Tone Bekeng
  Svar
  Skrevet på21:51, 6. desember 2019

  På krem.no finner man ikke bare oppskrifter, men også gode forklaringer og tips til hvordan man skal få best resultat.
  Og står man helt fast, kan man sende inn spørsmål og man får svar! 😍

 • Hilde Aga
  Svar
  Skrevet på02:27, 7. desember 2019

  Jeg er ny til å lese bloggen, menser at dette blir mye bra lesing. Du har en flott blogg 🌲

 • Skrevet på08:13, 7. desember 2019

  Når spørsmål om oppskrift kommer er svaret alltid det samme….😃
  Den finner du på krem.no👩‍🍳

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

hits