Din handlekurv er nå tom!
På tv-opptak for VGTV og godt.no
Elin går til skjermen
Vi filmet i en bygård i Oslo, sola stekte og det var kokende varmt på kjøkkenet med de store vinduene. På grunn av lyd måtte vi lukke alle vinduer mens vi gjorde opptak, og det gjorde jo ikke saken særlig bedre.
Men, det gikk jo på et vis. Jeg har jobbet i varme før, men må nok si at jeg foretrekker et litt kjøligere lokale når det kommer til deiger, kremer og fresh look på det man lager. Uansett – det gikk over all forventning! Jeg tør påstå at det vi lagde ser fabelaktig godt ut, og at ingen kan se at det er laget i Sahara-varme. Dag to sprengte vi dette termometeret. Femti steikende grader inn på kjøkkenet 🙂 |
Så litt om klær. For hva skal man ha på seg når man lager kake-tv egentlig? Jeg fikk beskjed om å ta med meg litt forskjellig. Hva? Litt forskjellig? Hva da? Et dykk inn i klesskapet og jeg skjønte at her må det fornying til.
Det er nemlig sånn, at jeg ikke er spesielt begeistret for å handle klær til meg selv. Joda, jeg har prøvd. Opptil flere ganger. Men av en eller annen grunn havner jeg i barneavdelingen og ender opp med å handle til barna, og ikke til meg selv. Så da Rut sa jeg skulle ta med «litt forskjellig» skjønte jeg at NÅ måtte jeg gjøre alvor av å bare handle til meg selv. Som tenkt så gjort, og takk for det, for det ble en del skift. Og jeg har fått kjøpt meg nytt sommertøy – og det før juni! Teamet: Sminke og stylingdama mi dag to: Louise, prosjektkoordinator og løpedame Celine (t.v på bildet under), og produsent (litt stressa) Rut. Kamera- og lydmann Andreas var selvfølgelig også med!
|
elin may tran
Hei Elin vet du en oppskrift på jordbærfromasj
Konditor-Elin
Her er en grunnoppskrift. Denne kan du tilsette enten hakkede jordbær, eller jordbærsyltetøy. Smak til!
Egg 2 stk
Eggeplommer 2 stk
Sukker c. 75g
Pisket fløte 4 dl
Gelatin 5 plater
Slik gjør du:
Sørg for at eggene er romtemperert før du begynner
1. Bløtlegg gelatin i kaldt vann
2. Pisk fløte til «slapp» krem.
3. Pisk egg og sukker til eggedosis.
4. Vend sammen krem og eggedosis.
5. Tilsett smak.
6. Smelt gelatin med 2 ss vann.
7. Tilsett gelatinen i en stråle samtidig som du rører godt. Det er viktig at ikke fromasjen er for kald (og at gelatinen er helt smeltet) da dette vil føre til «tråder» i fromasjen.
8. Fromasjen kan fryses.
Tove
Gleder meg til dette 🙂