Påskehare

Påskehare

Picture

Barnevennlig påskebakst

Er den ikke søt? Opplev barnlig glede, både når du lager og når du spiser disse super-nusselige påskeharene. Eller kanskje det er en kanin? 
Gjærdeig er gøy å leke med, både for store og  små, men husk at resultatet ikke alltid blir som du tror etter at deigen har vært en tur innom ovnen. Deigen er «levende» og vil endre seg undervegs. Bare så det er sagt! 

Oppskriften finner du her!

Disse påskeharene har jeg laget ved først å rulle to små pølser som jeg klemte paddeflate, før jeg penslet med vann og dyppet i perlesukker. Fukt deigen nederst på ørene og klem på en liten bolle. (Den skal også bankes helt flat). Fest alle «deler» med litt vann og klem godt fast. Jeg brukte noen sjokoladepellets til øyne på den ene og som du ser på den andre klemte jeg på noen rosiner. Uansett – klem øynene godt ned i bollen før de går i ovnen. Ellers triller de av.

Les også: Slik lykkes du med søt gjærdeig.

Stekes på 210 grader i 5-10 minutter

Picture

Picture

Ingen kommentarer

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

hits