SØT BAKST – sniktitt på min nye bok!

SØT BAKST – sniktitt på min nye bok!


Her er den! Min nye bok kommer i salg den 2. september, men allerede nå kan den forhåndsbestilles – med signatur!

 

Hurra, hurra, hurraaa! Her er den – min NYE bok! Boken kan forhåndsbestilles, og bestiller du før 1. august får du den attpåtil SIGNERT av meg. Da dumper SØT BAKST rett i postkassa di i løpet av uke 33. Boka kommer i butikk 2. september, men bestiller du nå får du boka med rabatt.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE

 

 

SØT BAKST er min tredje bok på like mange år.  Hva den handler om? Her får du et lite klipp fra forordet – det vil gi deg en pekepinn…

«Og jeg har jeg gjort det ekstra enkelt for deg, for du trenger kun ÉN oppskrift. Den gir perfekte boller, saftige kringler, knasende sprø kanelsnurrer og mjuke hvetestenger. I denne boken holder jeg deg i hånda hele veien, minutt for minutt, mens deigen elter. Jeg forteller deg nøyaktig hvorfor du skal bruke kald væske fremfor varm, hvorfor smøret skal has i deigen helt imot slutten av eltetiden, og hvorfor glutentesten er et så viktig verktøy. Og når deigen er ferdig, byr jeg på over seksti ulike måter å bruke den på. I tillegg, som ren bonus, har jeg laget et eget kapittel viet den nye, store baketrenden tangzhong. Tangzhongfeberen startet høsten 2018. Da introduserte jeg den asiatiske baketeknikken til det norske folk ved å lage en jevning av mel og melk som jeg blandet inn i den søte gjærdeigen. Søtbakst med tangzhong gir et mer saftig og holdbart bakverk,og en helt magisk og myk konsistens.

Målet med boka er å dele denne opplevelsen med deg, hjemme på ditt eget kjøkken. Du lover at du skal få litervis med inspirasjon, og flere kg tips og gode råd for å lykkes med baksten. Og underveis vil jeg fortelle deg noen små
historier, så du blir litt bedre kjent med meg mens vi holder på.
Jeg tror vi kommer til å få en fin bakestund sammen.»

 

Kapitlene i boken:

Forord
Kapittel 1. Hvordan få suksess med baksten
Kapittel 2. Boller
Kapittel 3. Snurrer
Kapittel 4. Kringler/ stenger
Kapittel 5. Bollefocaccia
Kapittel 6. Sesong
Kapittel 7. Flettebakst
Kapittel 8. Tangzhong – supermjuk bakst
Kapittel 9. Allergivennlig bakst
Kapittel 10. Fyll, topping og glasurer
Utstyrsguide

 

 

…du får altså 1 oppskirft og over 60 måter å bruke den…


…i tillegg får du glutenfrie oppskrifter, mine beste tangzhong-oppskrifter….

 

Bolleroser

…og masse forslag til fyll + utstyrsguide og enda masse, masse mer!

Vil du ha boka rett i postkassa – SIGNERT (bestill før 1. august), og FØR den kommer i butikken?

KLIKK HER FOR Å BESTILLE!

Så vil jeg gjerne høre hva du syntes om coveret på boka mi? Liker du det? Legg igjen en kommentar, da vel!

Ingen kommentarer

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

hits