Din handlekurv er nå tom!
Tilslørt multedessert
Dessert med smak av gyllen sol
Jeg elsker å plukke multer. Sola steiker, kleggen biter og myra svupper under støvlene. Og der – DER ligger et rødt-oransj teppe foran meg. Å finne en helt urørt multemyr full av gylne perler kan rett og slett utløse hjerteklapp, og kan sammenlignes med å ha funnet det reneste gull. I denne desserten har jeg forsøkt å finne smaker som harmoner med hverandre. Den litt ville, skarpe multesmaken passer fint sammen med smak av smørkaramell fra de sprø havrekakene. Knasende sprø havreflarn, multer og bløtpisket krem gjør dette til en knasende god dessert.
Tilslørt multedessert
Antall personer: 4 1/3 l kremfløte Slik gjør du: 1. Pisk kremfløte tilsatt sukker til slapp krem. Oppskrift på havreflarn finner du her. |
Edel Granerud Randgaard
Det så og hørtes fristende ut !!
Denne skal prøves 😉
Debra Mortén
Hvor mange timer kan disse stå i kjøleskapet før de smelter?
Konditor-Elin
Hei Debra. De tåler 4-5 timer, minst. Legg på dekoren på toppen ved servering.