Vil du bli en krem-støttespiller og bidra til at alle oppskriftene på www.krem.no fortsatt forblir gratis for alle? Send din gave, for eksempel kr. 39,- til VIPPS 509685 Takk for din støtte! - Hilsen Elin
Mektig, glutenfri sjokoladekake, der du i praksis lager den samme oppskriften to ganger. Første gang stekes den som en bunn, andre gang helles sjokoladeblandingen over...Les mer
Matbokser skal fylles, og av den grunn har jeg bakt noen halvgrove horn og fylt dem med tradisjonelt pizzafyll. Oppskriften er hentet fra den siste...Les mer
I min tidlige bloggfase, før jeg kunne bake gjærbakst skikkelig, bakte jeg aniskringler. Den oppskriften ligger der fortsatt, men her er en forbedret oppskrift, hentet...Les mer
Det er snart Lucia og her får du min beste lussekatt-oppskrift (tangzhong). Denne gang har jeg gitt deigen et smørfyll med vaniljesmak, samt smurt...Les mer
Reklame. Denne boka er superpopulær om dagen. Hurra! Min første bakebok, som har ligget i toppen på bestselgerlista i åtte uker, er en bakebok for...Les mer