Marengs med tørket bringebær 9. februar 2021 Jeg har laget noen små marengshjerter, eller pikekyss om du vil. De har fått smak av bringebær. Det ble fantastisk godt!... Les mer
Semlor – svenske fastelavnsboller 4. februar 2021 I Norge liker vi tradisjonelt å spise fastelavnsboller med syltetøy og krem. Kanskje dette er året du skal teste ut noe... Les mer
Sørlandsboller 2. februar 2021 Det nærmer seg fastelavn og jeg girer opp for å møte etterspørselen etter fylte boller. Først ut i rekka er disse... Les mer
Rundstykker med spelt og havre 26. januar 2021 Jeg har rydda i mel-skuffen. Der fant jeg mel utgått på dato. Speltmel. Det kan fint brukes! Jeg har ikke bakt... Les mer
Januarkake 22. januar 2021 I går fylte jeg femti, og jammen rundet jeg femti tusen følgere på Instagram også. Kaka jeg lagde til feiringen består... Les mer
Stjernekringle 20. januar 2021 Denne bollekaka har versert i sosiale medier i snart ti år. Den er jo så dekorativ! Mange lager stjerna til jul,... Les mer
Jaffa cakes 18. januar 2021 Jaffakaker er hyttemat i vår familie. Vi spiser det stort sett bare når vi er på hytta og ungene eeelsker det.... Les mer
Små bringebærpaier 14. januar 2021 Du som kjenner lemon meringue pie vil se at denne kreasjonen har noen likheter. Småkakene jeg lagde i dag består av... Les mer
Bringebær curd 13. januar 2021 Jeg har i mange år laget bringebærcurd som fyll i makroner. Da putter jeg en plate gelatin i fyllet. Fordi jeg... Les mer
Cookies med Snickers 7. januar 2021 Cookies med Snickersbiter. Skikkelige EGO-biter. Sterkt inspirert av USAs president har jeg i dag KUN tenkt på meg selv og bakt... Les mer