Bringebær curd 13. januar 2021 Jeg har i mange år laget bringebærcurd som fyll i makroner. Da putter jeg en plate gelatin i fyllet. Fordi jeg... Les mer
Cookies med Snickers 7. januar 2021 Cookies med Snickersbiter. Skikkelige EGO-biter. Sterkt inspirert av USAs president har jeg i dag KUN tenkt på meg selv og bakt... Les mer
Grove ruter 5. januar 2021 I sommer fikk jeg en oppskrift av min gamle lærer, kalt Kalsongbrød. Det lagde han etter å ha hørt om hvordan... Les mer
Julebrød med valnøtter og tørket frukt 20. desember 2020 Dette julebrødet med valnøtter og tørket frukt har vært et langt lerret å bleke, for det er aldri enkelt å bake... Les mer
Panna cotta med bringebær og hvit sjokolade 17. desember 2020 Jeg har masse frosne bringebær i fryseren etter sommerens fantastiske avling, men hva skal jeg lage av alt sammen? Jeg spurte... Les mer
Kardemommekaker 16. desember 2020 Tørre kaker? Jada. Jeg digger det! Særlig når jeg kan putte favorittkrydderet mitt i mørdeigen. Lite slår grovmalt kardemomme. Hvordan du... Les mer
Rocky road 13. desember 2020 It’s a first for everything, og dette er en sånn greie jeg ikke har gjort før. Men, så har jeg en... Les mer
Vørterkake – vørterbrød 9. desember 2020 Etter mye mas har jeg endelig fått ut fingern og bakt dette tradisjonelle julebakverket mange ønsker oppskrift på nå før jul.... Les mer
Julekatter 8. desember 2020 Er det lov å si høyt, noen dager før luciafeiringen, at man ikke er så veldig glad i den derre safran-smaken?... Les mer
Krumkaker 4. desember 2020 Egentlig skulle jeg lage disse som krumkaker, men så manglet jeg den dingsen man trenger for å lage den kremmerhusformen. Tok... Les mer