Forelska? Gjør noe med det!
Man behøver ingen valentinsdag for å vise sin kjærlighet til en utvalgt. Disse hjertebrowniesene kan lages året rundt. De er fylt med myke Dumlekarameller og bakt med det beste vaniljesukkeret. (Sponset innlegg).
| Dumlebrownies
 40 g kakao 
50 g smør 
100 g sjokolade 
1/2 dl nøytral olje 
4 egg 
350 g sukker 
2 ts Tørsleffs vaniljesukker 
170 g hvetemel
 15 -20 stk Dumlesjokolade (Formene har jeg kjøpt på TGR ) Slik gjør du:1. Smelt sammen kakao, smør og hakket sjokolade over vannbad eller i mikro-ovn. Rør til du har en glatt blanding. Tilsett olje og rør inn ett og ett egg (helst romtemperert) . Bland inn sukker og til slutt hvetemel og vaniljesukker. Rør til du har en klumpfri blanding, men ikke rør for mye.
 2. Hell i en smurt form ca. 24 cm (eller i småformer).
 3. Stekes på 180 grader i ca. 15 minutter (småformer) og i rundt 30 minutter (i større form)
 Serveres gjerne lun med is, vaniljesaus eller litt vispet krem til.
 | Vaniljesukker fra Tørsleffs inneholder ekte vanilje og er det vaniljesukkeret jeg benytter i mine oppskrifter. | 
 
 
 
Denne oppskriften er veldig enkel, bare å røre sammen 🙂 Etter at du har rørt inn eggene, bytt til sleiv for å få sukker og mel rørt godt sammen.
Dytt en Dumlekaramell i hver form, eller hell massen i en springform og «propp» den full av Dumle.
Skal du hvelve formene, smør dem godt først. Nytes sammen med noen du er glad i! (med is og frisk frukt eller vaniljesaus/ pisket krem).