Vil du bli en krem-støttespiller og bidra til at alle oppskriftene på www.krem.no fortsatt forblir gratis for alle?
Send din gave, for eksempel kr. 39,- til VIPPS 509685 Takk for din støtte! - Hilsen Elin

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Tips og triks
Ukategorisert
Utstyr

Tilslørt multedessert

Tilslørt multedessert

Picture

Dessert med smak av gyllen sol

Nydelig multedessert laget med multesyltetøy og havreflarn. Saken er laget for VGs matsatsing godt.no.

Jeg elsker å plukke multer. Sola steiker, kleggen biter og myra svupper under støvlene. Og der – DER ligger et rødt-oransj teppe foran meg. Å finne en helt urørt multemyr full av gylne perler kan rett og slett utløse hjerteklapp, og kan sammenlignes med å ha funnet det reneste gull.  I denne desserten har jeg forsøkt å finne smaker som harmoner med hverandre. Den litt ville, skarpe multesmaken passer fint sammen med smak av smørkaramell fra de sprø havrekakene. Knasende sprø havreflarn, multer og bløtpisket krem gjør dette til en knasende god dessert.


Tilslørt multedessert

Antall personer: 4

1/3 l kremfløte
2 ss sukker
2 dl multer/ multesyltetøy
6 knuste havreflarn

Slik gjør du:

1. Pisk kremfløte tilsatt sukker til slapp krem.

2. Legg et lag knuste havreflarn i bunnen.

3. Så et par skjeer med multer.

4. Dekk multene med et tynt lag krem.

5. Det hele gjentas til dessertglasset er fylt.

Oppskrift på havreflarn finner du her.

Picture

Picture


Be the first to write a review
3 Kommentarer
  • Skrevet på14:48, 19. desember 2013

    Det så og hørtes fristende ut !!
    Denne skal prøves 😉

  • Debra Mortén
    Svar
    Skrevet på12:51, 16. desember 2016

    Hvor mange timer kan disse stå i kjøleskapet før de smelter?

    • Konditor-Elin
      Svar
      Skrevet på15:33, 16. desember 2016

      Hei Debra. De tåler 4-5 timer, minst. Legg på dekoren på toppen ved servering.

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Créme brûlée med ..

  Årets siste blogginnlegg er tradisjonen tro en...

Lussekattboller dypp..

  Det er snart Lucia og her får...

Pepperkaker du kan h..

  Her skal du få noen tips til...

Min første bakebok ..

Reklame. Denne boka er superpopulær om dagen. Hurra!...

Juletrær

Sjakkruter er en populær småkake. Jeg fant ut...