Din handlekurv er nå tom!
Eclairs med jordbær
Eclairs
Grunnoppskrift vannbakkels Slik gjør du: Ovnstemperatur: 200 grader i ca. 30-45 minutter Slik gjør du det: |
|
Eclairs
Grunnoppskrift vannbakkels Slik gjør du: Ovnstemperatur: 200 grader i ca. 30-45 minutter Slik gjør du det: |
|
Guri Bruserud
Hei. Kan jeg bake eclairs flere dager før jeg skal servere de? Så fyller jeg de samme dagen. Må man bruke tresleiv til å røre i gryta med? Det står det i veldig mange oppskrifter, men er det ikke enklere med visp? Hilsen Guri.
Elin Krem.no
Frys ned vannbakkels samme dag den er laget, ta opp og fyll den dagen du skal servere. Grunnen til at *alle skriver tresleiv er nok fordi de har prøvd det du sier. Å lage vannbakkels med visp er waste of time, det funker nemlig svært dårlig…