Enter your text
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Ukategorisert
Utstyr

Elins iskaffe

Deler denne nyyydelige iskaffen, som hittil kun har eksistert på Instagram. Ettersom den er blitt SÅ POPULÆR deler jeg den her på bloggen også. Så lenge du har alle ingrediensene i hus tar den bare et halvt minutt å lage.

Hvor sterk du ønsker iskaffen bestemmer du selv. Bruk en god pulverkaffe, jeg brukte Nescafé. 2 ss gir en svakere kaffesmak. Liker du sterk? Bruk 3. Vaniljesaus gir en ekstra fylde og er sammen med oboy med på å gi ekstra sødme. Suketter brukes fordi jeg er lat. Vil du heller bruke sukker- smak deg frem, ca 1 ts pr sukett . Tynn gjerne ut med ekstra melk om du syntes den blir litt sterk.

Lag iskaffen og sett den i kjøleskapet, så har du kald forfriskning hele dagen 🌞☕

Likte du denne iskaffen? Del den gjerne med alle du kjenner!

Elins iskaffe
(ca. 1/2 liter)

2. – 2.5 ss (8-10 g) Pulverkaffe
2.5 ss (25 g) O’boy
3 suketter (eller 1.5 ss sukker)
3 dl melk (helmelk eller melken du liker)
1 -1.5 dl vaniljesaus
Ca. 1/2 dl kokende vann

Kok opp 1/2 dl vann og rør ut pulverkaffe, oboy og suketter. Hell i melk og vaniljesaus. Avkjøles/oppbevar i kjøleskapet og serveres med 3-5 isbiter.

5 based on 1 reviews
3 Kommentarer
  • Therese
    Svar
    Skrevet på18:57, 12. juli 2022

    Himmel og hav… Den iskaffen var nyyyydelig! 🤩🤩🤩

  • Skrevet på08:10, 13. august 2022

    Fantastisk god iskaffe. Skal lages og serveres til neste **samling**.

  • Kari Kjøniksen
    Svar
    Skrevet på02:13, 30. mai 2024

    Yum yum, denne oppskriften har jeg brukt flittig. Bruker ferdig, sukkerfri sjokolademelk fra tine, funker perfekt. God sommer

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Bringebærboller med..

Bringebæra (og blåbæra for den saks skyld) er...

Nettbutikken

Nettbutikken er åpen! Jeg har samlet et knippe...

Ingrids enkle frokos..

Om vår alles matmor Ingrid Espelid Hovig hadde...

Torta Tenerina (Ital..

Torta Tenerina er en bløt, italiensk sjokoladekake. Den...

Ingunns gulrotrundst..

Jeg syntes det er veldig gøy at dere...