Din handlekurv er nå tom!
Godt.no fyller ett år!
… NORGES STØRSTE matside på nett!
Hele min godt-reise kan du lese om litt lenger ned på siden.
I starten var flere skeptiske. Ville godt.no lykkes? Litt prøving og feiling har det vært og enkelte skjær i sjøen har ikke vært til å unngå, men i dag er det kakefest i VG-huset, for makan til tall de kan vise til:
500 000 unike brukere i uken
5 000 000 sidevisningen i måneden
13.000 + bilder på Instagram med #godtno
Seks VGTV-satsninger siden oppstart
19.000 registrerte brukere
70.000 lagrede oppskrifter!
Virkelig? Jeg måtte gni meg i øynene. Som fast bidragsyter er jeg rett og slett stolt. Min «rolle» hos godt.no er å gi folket kaker og godsaker tuftet på grunnleggende og enkle oppskrifter, tradisjon og sesong. Det handler om å vise at ting kan gjøres enkelt, og om hvor viktig grunnleggende bakekunnskap er for å lykkes. Over 5 300 av mine oppskrifter er lagret i godt.no’s kokebok-funksjon. Liker!
Neste kapittel?
I dag kan jeg fortelle en liten nyhet! VG og godt.no vet at folket liker å kose seg, og at de gjerne baker noe godt på søndager. Derfor blir mine oppskrifter heretter å finne både på nett og på papir på søndager. VG trykker mine søndagsbidrag i avisen, og allerede til helgen kan finne Elin-kreasjoner i en avis nær deg.
Nedenfor kommer en liten kavalkade over mitt godt.no-arbeid:
– Vi kan jo ta en prat, svarte Magne. Så ble jeg invitert til VG-huset i Akersgata, og etter en time med Camilla og Magne hadde jeg en avtale i boks for sommeren 2013. Godt.no’s bakeskole var et faktum. Senere den sommeren ble avtalen forlenget med en egen «Bærspesial». For bakeskolen og bærspesial lagde jeg elleve bidrag, både på nett og på papir. |
Sommeren 2013 var en av de beste på mange, mange år, og jeg nøt tittelen som «kakedronning» i VG 🙂
Søndag er blitt fast Elin-dag på godt.no. Alle mine bidrag til godt.no – du kan du se her.
Camilla
Tusen takk for et veldig fint innlegg Elin.
Du er et supertilskudd til Godts lesere – vår bakedronning 😉
Hilsen Camilla & Natalie
Magne D. Antonsen
Det er du som skal ha takk, Elin 🙂