Godt.no fyller ett år!

Godt.no fyller ett år!

… NORGES STØRSTE matside på nett!

I dag ble jeg presentert for rykende ferske tall, og du vil ikke tro hvor svær denne nettsiden har blitt, og det kun på ett år. Det at jeg har vært med på denne reisen er rett og slett eventyr, og det fortsetter! Feirer med litt ekstra godt til kaffen i dag og kan røpe en aldri så liten nyhet, for Elins godt-eventyr fortsetter! Hurra for VGs store matsatsing! 

Det som har blitt Norges største nettside om mat og drikke, fyller ett år. VGs satsing har det første året vært drevet med trange budsjett og en god porsjon idealisme. Via godt.no har jeg delt mine aller beste oppskrifter med hele det norske folk. De har spist, sukket og sagt; – Åh, det var godt, det! Mer av dette! Å tenke på det gir meg en fantastisk følelse!

Hele min godt-reise kan du lese om litt lenger ned på siden. 

I starten var flere skeptiske. Ville godt.no lykkes? Litt prøving og feiling har det vært og enkelte skjær i sjøen har ikke vært til å unngå, men i dag er det kakefest i VG-huset, for makan til tall de kan vise til:

500 000 unike brukere i uken
5 000 000 sidevisningen i måneden

13.000 + bilder på Instagram med #godtno
Seks VGTV-satsninger siden oppstart
19.000 registrerte brukere
70.000 lagrede oppskrifter!

Virkelig? Jeg måtte gni meg i øynene. Som fast bidragsyter er jeg rett og slett stolt. Min «rolle» hos godt.no er å gi folket kaker og godsaker tuftet på grunnleggende og enkle oppskrifter, tradisjon og sesong. Det handler om å vise at ting kan gjøres enkelt, og om hvor viktig grunnleggende bakekunnskap er for å lykkes. Over 5 300 av mine oppskrifter er lagret i godt.no’s kokebok-funksjon. Liker!

Neste kapittel?
I dag kan jeg fortelle en liten nyhet! VG og godt.no vet at folket liker å kose seg, og at de gjerne baker noe godt på søndager. Derfor blir mine oppskrifter heretter å finne både på nett og på papir på søndager. VG trykker mine søndagsbidrag i avisen, og allerede til helgen kan finne Elin-kreasjoner i en avis nær deg. 

Nedenfor kommer en liten kavalkade over mitt godt.no-arbeid: 

godt.no. Smak på det ordet. Vi ønsker jo alle å spise noe godt, vil vi ikke? Godt? Godt! Sunt og godt. Søtt og godt. Kjempegodt. Nettsiden fanget meg helt fra starten, og jeg var rimelig kjapp med å tilby mine krem-tjenester. Åh, så mye godt jeg kunne tilby VGs lesere! Lite visste jeg da jeg sendte en mail til Magne i VG og spurte hva som skulle til for å bli bidragsyter i godt.no? Da hadde jeg vært ukens matblogger i VG med denne sjokoladekaken, som ironisk nok også i dag ligger på toppen av VG nett. 


– Vi kan jo ta en prat, svarte Magne. Så ble jeg invitert til VG-huset i Akersgata, og etter en time med Camilla og Magne hadde jeg en avtale i boks for sommeren 2013. Godt.no’s bakeskole var et faktum. 

Senere den sommeren ble avtalen forlenget med en egen «Bærspesial».  For bakeskolen og bærspesial lagde jeg elleve bidrag, både på nett og på papir. 


Sommeren 2013 var en av de beste på mange, mange år, og jeg nøt tittelen som «kakedronning» i VG 🙂
…og snart var jeg fast bidragsyter på godt.no :) 


Søndag er blitt fast Elin-dag på godt.no. Alle mine bidrag til godt.no – du kan du se her
…og det skal bli mer GODT fremover!  Tusen takk for at du trodde på meg Magne. Takk for tilliten Camilla! Og tusen takk for rausheten, Natalie :) 
Be the first to write a review
2 Kommentarer
  • Skrevet på05:21, 20. mars 2014

    Tusen takk for et veldig fint innlegg Elin.
    Du er et supertilskudd til Godts lesere – vår bakedronning 😉
    Hilsen Camilla & Natalie

  • Skrevet på08:51, 21. mars 2014

    Det er du som skal ha takk, Elin 🙂

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Muffins med rabarbra..

Det er rabarbrasesong og jeg har latt meg...

Marengsblomst

Har du lyst til å lage noen porsjons-marengser...

Maipyntet ostekake

Ostekake er en klassiker på festkakebordet, men i...

Jubelkake

Lyst på en nydelig bløt og god kake...

Baskisk ostekake i b..

Baskisk ostekake er en trendy sak som måtte...