Din handlekurv er nå tom!
Kransekakekonfekt
Kransekakekonfekt
1/2 kg ferdig kransekakemasse Blandes med grind (eller med hendene) til en jevn masse. Ha i en sprøytepose og lag små topper. Pynt evt. med coctailbær. Stekes på 210 grader til de har fått gyllen farge (ca. 7-10 min) |
Det drar seg mot nasjonaldagen og mange har mye de skal bli ferdige med før flaggheising fredag morgen. Om tiden er knapp, kommer her et tips:
Bak disse knasende gode kransekakebitene! Alt du trenger er ferdig kransekakemasse og litt eggehvite. Her ser du fest-utgaven med coctailbær og mørk sjokolade i bunnen, men det kan du droppe om du vil. Smaker fortreffelig uten også. Fiks ferdig på under en halvtime! |
Findus
… 50 er ikke nok 😉 … Disse er så gode og forsvinner med det samme. Om enn ikke fra hoftekammen, kanskje.
Konditor-Elin
Ja, Findus, de bare forsvinner! Det fine er at de blir bare enda bedre etter en tur i fryseren. Så lag gjerne 100…150…gjester dukker jo opp i tide og utide 😉
Kristin
Hvilke sprøyteposer bruker du? Antar tippene dine er fra Wilton, så praktisk å kunne bruke de uten kobler
Elin Krem.no
Mine tyller er fra tiden i bakeriet. Ikke Wilton..