Din handlekurv er nå tom!
Krydderkake
Høstkos-kaken som smaker av jul
For å få litt farge på kaken har jeg også tilsatt litt kakao, uten at det setter særlig smak. Pakker du den godt inn i plast eller legger den i en lufttett boks, holder den seg saftig i flere dager. Legger du på en vedkubbe til? Mer kake?
Myk pepperkake
3 egg
120 g demerarasukker
100 g sukker
1 ½ ts kanel
½ ts nellik
1 ts kardemomme
1 ½ ss kakao
5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ½ dl melk
75 g smeltet smør
Slik gjør du:
1. Pisk eggedosis av romtempererte egg og sukker.
2. Sikt sammen alt det tørre og tilsett vekselsvis med melk. Ikke rør for mye, bruk gjerne en håndvisp.
3. Rør inn smeltet smør.
4. Helles i en smurt form 1 eller 1,5 liter. Stekes på 180 grader i 50 minutter til 1 time.