Mini-fruktpizza 

Mini-fruktpizza 

Bilde

Enkle smådesserter for store og små

Disse plettene er superenkle å lage og kan gjerne lages opp på forhånd og legges i fryseren. Tiner på et øyeblikk! Laget i samarbeid med Hoff potetmel

Bruk det du selv måtte like under frukten – jeg liker godt kombinasjonen av vaniljekrem, kakebunn og frukt, men du kan også bruke en ostekrem (samme type som du bruker på gulrotkake), vanlig pisket krem, mascarponekrem, nugatti, smeltet sjokolade, nøttepålegg eller et godt syltetøy.

2 egg
50 g sukker
25 g Hoff potetmel
25 g hvetemel

Vaniljekrem
Diverse frukt og bær

Slik gjør du:
1. Pisk eggedosis av sukker og romtempererte egg.
2. Sikt hvetemel og potetmel. Vendes inn litt etter litt forsiktig med en slikkepott.
3. Bruk en skje og legg på små pletter på en plate kledd med bakepapir.
4. Stek på 210 grader i 5-7 minutter til minibunnene er gylne.
5. Smør på ferdig vaniljekrem (lag selv eller kjøp ferdig) og legg på frukt og bær etter ønske.

Bilde

Ta en skje og stryk ut små pletter. Pass på å få jevn tykkelse. 
Bilde

Legg på det du ønsker av smak – nugatti eller vaniljekrem, pære eller jordbær. Man tager hva man haver. 

3 Kommentarer
  • Findus
    Svar
    Skrevet på04:23, 23. mai 2015

    Disse var originale! Så delikate! Skal definitivt testes i løpet av helgen 🙂

  • Findus
    Svar
    Skrevet på08:39, 23. mai 2015

    Disse tertene var så lette å lage at jeg ser for meg at de kan bli sommerens store slager på dessertbordet, – selv for dem på slanker’n 😉 Jeg erstattet hvetemelet med 21 gr glutenfri kakemiks – vips så var de glutenfrie 🙂

    • Konditor-Elin
      Svar
      Skrevet på09:05, 23. mai 2015

      Så flott Findus! Tusen takk for tips 🙂

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

hits