Minipavlova

Minipavlova

Denne er laget av marengs og vanlig pisket krem. Dersom du har tid og anledning kan du gjerne lage den supergode vaniljekremen min.

Pisk opp krem, halvbland med vaniljekrem og legg utover marengsrendene. Less på med det du har av frukt og bær. Mmmm…

Picture

To minipavlovaer/ marengsreder klare til å bli fylt med krem. Disse har jeg liggende på lur i en lufttett pose. Kjør kjapp dessert!
Picture

Denne desserten er veldig enkel, frisk, søt og god på en gang. Glutenfri er den også!
2 Kommentarer
  • Målfrid Høgstavoll
    Svar
    Skrevet på22:08, 3. juni 2020

    Hva gjør jeg feil når det «flyter» ut litt eggehvite under steking? Pisket forlite?

    • Elin Krem.no
      Svar
      Skrevet på12:46, 4. juni 2020

      Det er ikke eggehvite som renner utover, det er sukker. Det kommer av at sukkeret ikke er blitt oppløst under pisking. Bruk gjerne finkornet sukker og pisk helt til du bare kjenner ørsmå korn i massen.

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Bringebærmarengs me..

Disse ble til ved en tilfeldighet! Jeg skulle...

Myk sjokoladekake me..

Sjokolade og bringebær er en kjent smakskombinasjon. I...

Bagels tangzhong

Endelig en bagel-oppskrift på krem.no! Det kan jeg...

Kringle med makronfy..

Ett av ønskene dere hadde til syttendemaifeiring var...

Marmorkake

Make formkake great again! Er det noe jeg...