Vil du bli en krem-støttespiller og bidra til at alle oppskriftene på www.krem.no fortsatt forblir gratis for alle?
Send din gave, for eksempel kr. 39,- til VIPPS 509685 Takk for din støtte! - Hilsen Elin

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Tips og triks
Ukategorisert
Utstyr

Nøtte- og kokoskaker med sjokolade

Nøtte- og kokoskaker med sjokolade

Disse nøtte- og kokoskakene er laget etter inspirasjon fra en følger som sendte meg en oppskrift i fjor. Tusen takk Inger Marie! Hennes mamma (som heter Åse) har laget nøtte- og kokoskaker i snart femti år, og jeg fikk lyst til å prøve.

Jeg fikk ikke helt til den originale oppskriften (de fløt ut litt mye), derfor har jeg gjort litt om på den og lagt til litt. For, kunne det ikke smake godt med litt hakket sjokolade i, mon tro? Det ble godt! Selvfølgelig kan du droppe det om du vil.

Kakene er raske å lage, bare å slenge sammen og dessuten droppet jeg melet i oppskriften sånn at de ble glutenfrie. Jeg fikk 28 kaker av en porsjon, men vil du lage dem litt mindre må du gjerne gjøre det. Da blir det flere kaker!

Nøtte- og kokoskaker med sjokolade
1 egg
100 g sukker
100 g malte hasselnøtter
60 g kokos
50 g hakket sjokolade (eller mer hvis du liker ;))
Hasselnøtter (dekor)

Slik gjør du:
1. Pisk eggedosis av sukker og egg.
2. Tilsett malte nøtter, kokos og finhakket sjokolade:
3. Bruk en teskje og sett topper på en bakeplate kledd med bakepapir.
4. Sett på en hasselnøtt på hver kake.
5. Stekes midt i ovnen på 180 grader (varmluft eller over/undervarme) i 8-12 minutter.
6. Avkjøl og oppbevar i en pose i fryseren eller i en tett kakeboks/ pose.

Hakk, mal og vei opp alle ingrediensene før du starter.
Pisk eggedosis til den har lys farge og rør inn resten av ingrediensene.
Sett små topper på et bakebrett.
Dytt på en hasselnøtt på hver kake.
Stekes på 175 grader i 8-12 minutter (avhengig om du bruker varmluft eller over/undervarme
Enklere småkaker skal du lete lenge etter!

Be the first to write a review
Ingen kommentarer

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Lussekattboller dypp..

  Det er snart Lucia og her får...

Pepperkaker du kan h..

  Her skal du få noen tips til...

Min første bakebok ..

Reklame. Denne boka er superpopulær om dagen. Hurra!...

Juletrær

Sjakkruter er en populær småkake. Jeg fant ut...

Marsipankonfekt (adv..

Lyst til å lage en eske med marsipankonfekt?...