Ny bok – Desserter til folket!

Ny bok – Desserter til folket!

Ny bok og invitasjon til boklansering nummer 2! 

REKLAME. Årets julegave kan du få signert, enten du kommer deg på en boksignering eller ei. 
Jeg har kommet med min andre bok og kan ikke få fortalt mange nok om det!

Denne boka kom allerede i september, men den har liksom ikke fått noe blest. Hvorfor? Fordi den ikke har fått noen skikkelig lansering!

Joda, forlaget har jo i og for seg hatt en boklansering, men den foregikk nærmest i stillhet. Arrangementet var en matfestival, og jeg var sist ut, halv seks en lørdag ettermiddag. Dette skulle altså være min boklansering. Lokalet var glissent med folk, men heldigvis, på første rad satt søstra mi. Hun var lite imponert over opplegget og freste: Denne boklanseringen skulle jeg gjort TI ganger bedre, Elin! Haha, det skal sies at søstra mi er min største fæn. Alt hun arrangerer med under 100 deltakere er i følge henne «lite moro.

KOM PÅ BOKLANSERING 16.11.18!
Hun har derfor booket det største lokalet der hun bor (Hof Samfunnshus) og sagt: fredag 16.11 kl.17.30 blir det boklansering av boka Desserter! Underholdning, kaffe og kaker sørger @ivarthecakemaker for, jeg deler ut smaksprøver fra boka og Norli Flisa selger bøker. Og Søstra mi? Hun kommer garantert til å være i 100, fordi vi deler ut hele 100 goodiebags. Så hadde det vært stas om dette ble litt mer enn et familieselskap, så spre ordet og KOM!!! 

Arrangementet ligger på FACEBOOK her

Om du ikke kan komme skal du få en liten innføring av hva boken inneholder – dette skriver forlaget:  

Picture

Desserter – Konditorens beste oppskrifter

I denne boken får du Elin Vatnar Nilsens velprøvde og gode dessertoppskrifter, enkelt forklart så alle kan lykkes.
Konditor og krem.no-blogger Elin Vatnar Nilsen viser deg hvordan du lager 60 nydelige desserter, alt fra hverdagsdesserter, fromasj og mousse til terter, kaker, is og juledesserter. Grundige oppskrifter og trinn for trinn-bilder gjør det enkelt å lykkes.

Boken er delt inn i seks kapitler:
 – Hverdagsdesserter

  • – Fromasj, mousse og puddinger
  • – Paier, terter og kaker
  • – Klassikere
  • – Is
  • – Jule- og nyttårsdesserter

 
I tillegg finner du oppskrifter på sauser og kremer og ekstra informasjon om hvordan du blant annet lager marengs, pisker krem, smelter sjokolade og om hvordan du anretter en dessert. 

Med denne boken får du inspirasjon til å lage nydelige desserter som skaper magiske øyeblikk rundt bordet, både til hverdag og fest.


Vil du kjøpe boken signert og få den rett i postkassa? KLIKK HER! (Pris kr .332,-) 

BOKSIGNERINGER FØR JUL
PS. Jeg sitter på Jessheim Storsenter
Lørdag 24.11.18 kl. 12-14 (Norli)
Lørdag 1.12.18 kl.13-15 (ARK) 

Hvit sjokolademousse med knallfylt krønsj eller sjokolademousse med kremdott? Du bestemmer! 
Forsiden på boken er denne bringebær- ostekaken. Frisk og gooood! 
Panna cotta med bakt rabarbra og sitronfromasj. Klassikere du finner i boken. 
Ingen kommentarer

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

hits