Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Ukategorisert
Utstyr

SØT BAKST – sniktitt på min nye bok!

SØT BAKST – sniktitt på min nye bok!


Her er den! Min nye bok kommer i salg den 2. september, men allerede nå kan den forhåndsbestilles – med signatur!

 

Hurra, hurra, hurraaa! Her er den – min NYE bok! Boken kan forhåndsbestilles, og bestiller du før 1. august får du den attpåtil SIGNERT av meg. Da dumper SØT BAKST rett i postkassa di i løpet av uke 33. Boka kommer i butikk 2. september, men bestiller du nå får du boka med rabatt.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE

 

 

SØT BAKST er min tredje bok på like mange år.  Hva den handler om? Her får du et lite klipp fra forordet – det vil gi deg en pekepinn…

«Og jeg har jeg gjort det ekstra enkelt for deg, for du trenger kun ÉN oppskrift. Den gir perfekte boller, saftige kringler, knasende sprø kanelsnurrer og mjuke hvetestenger. I denne boken holder jeg deg i hånda hele veien, minutt for minutt, mens deigen elter. Jeg forteller deg nøyaktig hvorfor du skal bruke kald væske fremfor varm, hvorfor smøret skal has i deigen helt imot slutten av eltetiden, og hvorfor glutentesten er et så viktig verktøy. Og når deigen er ferdig, byr jeg på over seksti ulike måter å bruke den på. I tillegg, som ren bonus, har jeg laget et eget kapittel viet den nye, store baketrenden tangzhong. Tangzhongfeberen startet høsten 2018. Da introduserte jeg den asiatiske baketeknikken til det norske folk ved å lage en jevning av mel og melk som jeg blandet inn i den søte gjærdeigen. Søtbakst med tangzhong gir et mer saftig og holdbart bakverk,og en helt magisk og myk konsistens.

Målet med boka er å dele denne opplevelsen med deg, hjemme på ditt eget kjøkken. Du lover at du skal få litervis med inspirasjon, og flere kg tips og gode råd for å lykkes med baksten. Og underveis vil jeg fortelle deg noen små
historier, så du blir litt bedre kjent med meg mens vi holder på.
Jeg tror vi kommer til å få en fin bakestund sammen.»

 

Kapitlene i boken:

Forord
Kapittel 1. Hvordan få suksess med baksten
Kapittel 2. Boller
Kapittel 3. Snurrer
Kapittel 4. Kringler/ stenger
Kapittel 5. Bollefocaccia
Kapittel 6. Sesong
Kapittel 7. Flettebakst
Kapittel 8. Tangzhong – supermjuk bakst
Kapittel 9. Allergivennlig bakst
Kapittel 10. Fyll, topping og glasurer
Utstyrsguide

 

 

…du får altså 1 oppskirft og over 60 måter å bruke den…


…i tillegg får du glutenfrie oppskrifter, mine beste tangzhong-oppskrifter….

 

Bolleroser

…og masse forslag til fyll + utstyrsguide og enda masse, masse mer!

Vil du ha boka rett i postkassa – SIGNERT (bestill før 1. august), og FØR den kommer i butikken?

KLIKK HER FOR Å BESTILLE!

Så vil jeg gjerne høre hva du syntes om coveret på boka mi? Liker du det? Legg igjen en kommentar, da vel!

Be the first to write a review
No Comments

Post a Comment

Comment
Navn
Email
Website

Cookieman-cookies

Det er snart desember og jeg har laget...

Julegeiter

I Rogaland er det ved juletider tradisjon å...

Mini suksessterter

Jeg hadde eggeplommer og malte mandler til overs...

Fyrstekake med en vr..

Fyrstekake er ikke bare for gamle folk (jeg...

Nettbutikken

Nettbutikken er åpen! Jeg har samlet et knippe...