Toscakake 21. oktober 2021 Noen har etterlyst en vanlig, rund toscakake her på kremdotten, og jammen fant jeg et bilde. Oppskrift har jeg delt tidligere... Les mer
Snurrer og klippekrans og med grovmalt kardemomme (tangzhong-style) 19. oktober 2021 Kardemommekjerner til folket! Det at jeg faktisk har FÅTT TIL å få kardemommekjerner inn i NorgesGruppens butikker må jo feires i... Les mer
Grove Bakemjølk-rundstykker 15. oktober 2021 Annonse. I samarbeid med Rørosmeieriet har jeg bakt noen svært saftige, grove rundstykker med den nye melka deres: Økologisk Bakemjølk. Hva... Les mer
Hva jeg bruker norske epler til 12. oktober 2021 Annonse. Norske vinterepler i butikk! For første gang får du norske jule-epler i butikken. Det er en helt ny lagringsteknologi... Les mer
Ambassadekake 8. oktober 2021 Jeg har spurt dere om retrokaker i lang tid og mange ønsket seg Ambassadekake. Denne er ikke særlig ulik alle andre... Les mer
Opp-nedkake 6. oktober 2021 Enda en retrokake! Og som jeg har holdt på for å få den til (enda så enkel den er).Jeg har knotet,... Les mer
Vaniljekremkake med mandelbunn og ganache 30. september 2021 Opposisjonskaken! For noen uker siden utlyste jeg et valg der du fikk avgjøre hvilken kake jeg skulle bake. Ved å stemme... Les mer
Saftig sjokoladekake i stor langpanne 28. september 2021 Annonse. I samarbeid med Rørosmeieriet har jeg bakt en svært saftig langpannekake med den nye melka deres: Økologisk Bakemjølk. Hva er... Les mer
Eplekake i stor langpanne 21. september 2021 Flere har etterlyst en stor eplekake, laget i langpannen som følger ovnen, og her er den! Verdens beste eplekake, forøvrig. Kaken... Les mer
Rundstykker med potet 15. september 2021 Har du kokte poteter til overs fra middagen? Bruk dem i deigen! Hvor mange poteter du vil tilsette er opp til... Les mer