Påskebakst! Liker du Olaboller, eller skolebrød som andre kaller det, så er dette noe for deg. Og er du i det tålmodige, kreative hjørnet kan du jo lage disse søte fjesene til kanin/hare/mus (stryk det som ikke passer).
Lag bolledeigen. Oppskriften finner du ved å klikke her.
Vil du lage en litt større deig? Da kan du lage denne porsjonen.
Stek på 225 grader i 8-12 minutter
Lag melisglasur av vann og melis.
Dypp i revet kokos.
Det går med ca. en halv porsjon vaniljekrem
1.25 dl melk
1.25 dl fløte
50 g sukker
15g maisenna
½ vaniljestang (eller 3 ts ekte vaniljesukker/vaniljepasta)
2 stk eggeplommer
Splitt vaniljestangen, skrap ut innholdet og ha alle ingrediensene i en kjele (også stangen). Rør til det tykner (5-6 bobler). Avkjøles.
Se bildene under for fremgangsmåte!