Dessertkake med krem og bringebær

Dessertkake med krem og bringebær

Picture

Sjokolade-dessertkake som godt kunne stekt litt mindre for å få en enda bløtere konsistens . Den bløte kjernen i midten smaker nesten som konfekt, og passer perfekt med for eksempel en bringebærsaus til.
Fransk sjokoladekake er en personlig favoritt, og jeg lager den ofte. Har laget denne en gang tidligere på krem.no, dengang med spiselige høstløv. Oppskriften på kaka finner du altså her

Nå vil jeg kun vise deg hvordan  jeg  har pyntet kaka. Har benyttet ca. 2 dl pisket kremfløte, bringebær, raspet sjokolade og litt hakkede pistasjnøtter. Som vanlig pynter jeg litt impulsivt, og av og til – etter at jeg er ferdig – skulle jeg ønske jeg hadde gjort ting litt annerledes. Uansett -kaka duger til familieselskapet i morgen, men neste gang pynter jeg sikkert denne kaka på en annen måte. Det er jo det som er så spennende 🙂 Kan jo ikke gjøre alt likt hver gang! 

Picture

Stryk et tynt lag med krem på toppen av sjokoladekaka.
Picture

Til slutt raspet jeg litt sjokolade over og drysset på litt hakket pistasjnøtter.
Picture

Plasser bringebær og evt. dryss med litt melis på toppen. Fyll en sprøytepose med krem og bruk en stjernetyll for å lage mønster på kremen.
7 Kommentarer
  • Anne Hilde
    Svar
    Skrevet på15:52, 2. juli 2013

    Så lekkert det var med grønne pistasjnøtter, såg så jummy ut!

  • Konditor-Elin
    Svar
    Skrevet på16:27, 2. juli 2013

    Takk Anne Hilde! Følte jeg trengte litt kontraster til det brune, hvite og røde. Knall grønne pistasjnøtter er kjempegodt, og ga også en ekstra fargerik tøtsj på denne kaka 🙂

  • Ramona
    Svar
    Skrevet på02:10, 26. september 2013

    Hvor er oppskriften på kaken?

  • Konditor-Elin
    Svar
    Skrevet på02:31, 26. september 2013

    Hei Ramona. Det ligger en link i teksten – du finner den her:
    http://www.krem.no/1/post/2012/10/fransk-sjokoladekake-med-hstlv-til-spise-opp.html

  • Liv-Kari Chinga
    Svar
    Skrevet på06:40, 9. oktober 2013

    Hei!
    Kan denne kaken fryses ned?

    • L-K
      Svar
      Skrevet på06:40, 9. oktober 2013

      Uten krem selvsagt.

  • Konditor-Elin
    Svar
    Skrevet på07:25, 9. oktober 2013

    Ja, Liv-Kari – kan fint fryses uten krem!

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

hits