Din handlekurv er nå tom!
Multekrem
Klassisk juledessert
Vil du heller lage riskrem eller karamellpudding?
I denne desserten er jeg mest opptatt av at kremen ikke skal være for fast. Det vil si, du skal passe på at du ikke overpisker kremfløten. Å spise overpisket krem er faktisk noe av det verste som finnes! Når bærene røres inn er det mye bedre at det er en slapp krem. Da vil smakene blandes bedre sammen, pluss at du får en dessert som smelter på tungen.
5 dl kremfløte
400 g multer
100 g sukker
4 ts ekte vaniljesukker eller frøene av ½ vaniljestang
2-3 ss Lakka multelikør (kan sløyfes)
Slik gjør du:
1. Rør sammen multer og sukker og likør.
2. Pisk kremfløte med vaniljesukker til bløt krem.
3. Bland multer og krem.
4. Settes kjølig frem til desserten skal spises. Serveres gjerne med krumkaker.
|
|
Tone Strand
Til 30 personer hvor mye krem ville du ha pisket?
Elin Krem.no
Hmm, tror jeg ville laget av 2.5 liter fløte