Smulefritt grovbrød. Billig, enkelt og godt. 30. januar 2023 Matprisene er på vei opp (igjen) og jeg har derfor bakt egne grovbrød. Det ble åtte brød. Til kr. 4.40 per... Les mer
Sukkerkringler 27. januar 2023 Sukkerkringler er myke boller penslet med godt smør og så dyppet i fint sukker. Bollene smaker aller best når de er... Les mer
Hindbærsnitter – bringebærsnitter 18. januar 2023 En gammel, dansk klassiker som aldri går av moten. Hindbærsnitter er laget av to lag mørdeig med bringebærsyltetøy i mellom og... Les mer
Grove hamburgerbrød 13. januar 2023 Det er januar og ikke akkurat grillsesong. Likevel har jeg bakt halvgrove hamburgerbrød, fordi brødene har mange anvendelser. De kan smøres... Les mer
Tropisk dessert 21. desember 2022 Årets siste blogginnlegg er som en mild bris fra sydlige strøk. En dessert som smaker kokos, mango og pasjonsfrukt. Jeg har... Les mer
Thestokker 19. desember 2022 Thestokker kan best sammenlignes med biscotti før de tørkes for andre gang. Litt sprø, ikke fullt så harde. Så dro jeg... Les mer
Smørkranser 16. desember 2022 Småkaker er kanskje ikke det mest trendy du kan lage til jul, men for meg er det nostalgi. Og disse er... Les mer
Risboller med lys sjokolade 14. desember 2022 Risboller er en julefavoritt hos mange. Jeg har testet å lage den med lys karamellsjokolade (Smørbukksjokolade). Den ble svært mild på... Les mer
Rabattkoder på ProBaker og Smooth Mix håndmikser 6. desember 2022 REKLAME Trenger du et godt juletilbud? Wilfa gir kremvenner mulighet til å kjøpe Grå Probaker til kr. 6990- Bruk rabattkode: PBjul... Les mer
Sarah Bernhardt med sjokoladetrekk 1. desember 2022 Sarah Bernhardt i langpanne har blitt en fast juletradisjon for mange. Jeg er ikke så god venn med Sarah Bernhardt i... Les mer