Vil du bli en krem-støttespiller og bidra til at alle oppskriftene på www.krem.no fortsatt forblir gratis for alle?
Send din gave, for eksempel kr. 39,- til VIPPS 509685 Takk for din støtte! - Hilsen Elin

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Tips og triks
Ukategorisert
Utstyr

Oppskrifter

Elins enkle ballerinakjeks

Elins enkle ballerinakjeks

Kjeks er noe jeg alltid får dilla på nå på sommeren. Her har jeg laget en egen versjon av en kjent kjeks med nøttefyll. Liker... Les mer
Brioche med vaniljekrem

Brioche med vaniljekrem

Du er kanskje av dem som kjøper en sånn Brioche i metallform til kaffen denne sommeren? Jeg fikk lyst til å lage denne selv, for... Les mer
Kokoskuler med sitron

Kokoskuler med sitron

Kokos og sitron er godt. Veldig godt. Derfor fikk jeg lyst til å lage noe som lignet på amaretti-kuler (som er med mandler), men med... Les mer
Karamellvafler – stroopwafels

Karamellvafler – stroopwafels

Stroopwafels er nederlandsk spesialitet, på norsk best kjent som karamellvafler. Kakene stekes i jern, deles og legges sammen med en karamellaktig sirup i midten. Jeg... Les mer
Sukkerkavring

Sukkerkavring

Kavring med melk og sukker er noe som har fulgt meg hele livet. Det var ofte kveldsmat hjemme hos oss under oppveksten. Så er det... Les mer
Mørdeigssnitter med syltetøy

Mørdeigssnitter med syltetøy

I dag har jeg laget en gæmliskake som fikk barndomsminnene fram. Sprø mørdeig med syltetøy og melis er kakebiter du kan oppbevare i en kakeboks... Les mer
Enkel smuldrepai med rabarbra

Enkel smuldrepai med rabarbra

Rabarbratid! Endelig! Her skal du få en smuldrepai-oppskrift med kun 3 ingredienser i smuldretoppingen. Vinteren har vært lang og det tok tid før rabarbraen dukket... Les mer