logo dark logo light logo
  • Oppskrifter
  • Tips & Triks
    • Fakta om
    • Dekorering
    • Mål og vekt
    • Ord og uttrykk
    • Utstyr
  • Om Krem.no
    • KONTAKT
  • Kategorier
    • For De Minste
    • Kakedekor
    • Godt.no
    • Bløtkaker
    • Cookies
    • Dessert
    • Flettebakst
    • Frukt og bær
    • Glutenfritt
    • Grunnoppskrifter
    • Is
    • Jul
    • Kaker
    • Konfekt
    • Langpanne
    • Marsipan
    • Muffins
    • Ostekake
    • Påske
    • Salt Gjærdeig
    • Sauser
    • Scones
    • Sjokoladekaker
    • Søt Gjærdeig
    • Tangzhong
    • Ukategorisert
    • Utstyr
  • Arkiv
  • Butikk
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
mobile-logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
  • Oppskrifter
  • Tips & Triks
    • Fakta om
    • Dekorering
    • Mål og vekt
    • Ord og uttrykk
    • Utstyr
  • Om Krem.no
    • KONTAKT
  • Kategorier
    • For De Minste
    • Kakedekor
    • Godt.no
    • Bløtkaker
    • Cookies
    • Dessert
    • Flettebakst
    • Frukt og bær
    • Glutenfritt
    • Grunnoppskrifter
    • Is
    • Jul
    • Kaker
    • Konfekt
    • Langpanne
    • Marsipan
    • Muffins
    • Ostekake
    • Påske
    • Salt Gjærdeig
    • Sauser
    • Scones
    • Sjokoladekaker
    • Søt Gjærdeig
    • Tangzhong
    • Ukategorisert
    • Utstyr
  • Arkiv
  • Butikk

Oppskrifter

Enkel sjokoladekake i langpanne

6. mai 2019
LES MER

Maiboller 2019

30. april 2019
LES MER

Brownieskake med enkel vaniljekrem og bær (glutenfri)

26. april 2019

  Brownies med krem er jo så godt! Hva med å...

Les mer
Focaccia tangzhong

Focaccia tangzhong

23. april 2019
LES MER

Sjokolademarengs

10. april 2019
LES MER

Fylte kjeks

4. april 2019
LES MER

Bollefocaccia med salt karamell og sjokolade

21. mars 2019
LES MER

Sponset / Willy Wonkas sjokoladekake

17. mars 2019
LES MER

Liten porsjon franske makroner

14. mars 2019
LES MER

Kringle med pistasj og bringebær

6. mars 2019
LES MER

Boller til fastelavn

28. februar 2019
LES MER

Suksessterte med pasjonsfrukt og sitron

21. februar 2019
LES MER

Semifreddo med kaffe og sjokolade

15. februar 2019
LES MER

Kobrakake

8. februar 2019
LES MER

Prinsessekake tangzhong

6. februar 2019

I morgen skal jeg på God Morgen Norge for å...

Les mer

Cookies med sjokolade og peanøtter

30. januar 2019
LES MER

Sjokoladekake med bringebærgele (glutenfri)

24. januar 2019
LES MER

Marengskrans (sveitsisk marengs)

16. januar 2019
LES MER

Kringle

9. januar 2019
LES MER

Grovbrød – tangzhong

3. januar 2019
LES MER

Sjokoladeterte med bringebærganache

28. desember 2018
LES MER

Spiselige gaver du lager selv

21. desember 2018
LES MER
coconut macaroon

Sponset / Kokosmakroner med to ingredienser

13. desember 2018
LES MER

Ostekake med sjokolade og appelsin

11. desember 2018
LES MER
  • <<
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • >>

logo

Velkommen til krem-dott-no!

Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen. Jeg er utdannet konditor og har drevet krem.no siden 1999. På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker, desserter, is og konfekt.

Jeg har gitt ut bøkene «Alle kan bake» (2017), «Desserter» (2018) og Søt bakst (2019).

Jeg baker dessverre ikke kaker på bestilling til selskap.

Min adresse:
Kremtjenester AS
Elin Vatnar Nilsen
Skånevegen 14 C
2067 Jessheim
epost:
elin@krem.no
Krem.no

kremno_elin

Pastry chef, Jessheim, Norway.
Konditor ➡️ krem.no. https://www.buymeacoffee.com/enilsen41T
📧 elin@krem.no
#kremno

Elin Vatnar Nilsen
I urolige tider søker jeg til trygge, trofaste op I urolige tider søker jeg til trygge, trofaste oppskrifter. I dag har jeg bakt formkake med grovmalte kardemommekjerner og lett ristede pecannøtter. Oppskrift er allerede lagt ut på www.krem.no, link i min profil. 

Den ble helt nyyydelig god! 😋*du ser det i story 🎬

I flere dager har jeg testet ut det dere ønsket mest: kardemomme og kaffe, men det fikk jeg ikke til å funke. Smakene slo hverandre i hjel. Klarte heller ikke å få til en god, rund kaffesmak på formkaka. Så, jeg skrev det på kontoen for produktutvikling, la den kombinasjonen død, og gikk for kardemomme pluss noe knasende. Nøttene ristet jeg lett før de ble putta oppi. 

Om du ikke liker smakene, tilsett det du liker. Denne oppskriften kan smaksettes med alt av sitrusfrukter, bær, nøtter eller vanilje. Hva er din favorittsmak i formkake? Del gjerne i kommentarfeltet👍

#makeformkakegreatagain #formkake #kardemommekjerner #kremno
Kjære Gud. Da jeg gikk på søndagsskolen lærte Kjære Gud. Da jeg gikk på søndagsskolen lærte jeg at David (med din hjelp) drepte Goliat. Kanskje du kan kjøre reprise og sørge for at noen prøver slyngen mot Putin? 

Neida, jeg er ikke en sånn som vanligvis folder hendene og ber om at noen skal dø, men brutaliteten i denne krigen er av gammeltestamentlige proporsjoner. Min generasjon har aldri opplevd sånne grusomheter så nært. Den ufiltrerte desperasjonen jeg får formidlet gjennom sosiale medier gjør alt så sterkt. En konditorkollega i Kyiv sitter stille i en bil og filmer seg selv mens hun gråter. Hun forteller at hun trolig ikke har noe hjem lenger. Fortvilelsen gjør meg fullstendig matt. Det føles så nært.

For å få litt pause svinger jeg innom Facebook for å få med meg litt av det trivielle, norske dagliglivet. Roter meg bort i et kommentarfelt – en vaksinemotstander som nå er blitt ekspert på Ukrainakonflikten. Som rettferdiggjør invasjonen og som skjeller ut alle som mener noe annet. Da mister jeg det et øyeblikk. Tror ikke det jeg leser.

Helt til jeg kommer på at jeg også har en stemme. Og at jeg må bruke den! Ikke for å diskutere med tåpelige vaksinemotstandere som ikke tåler å bli motsagt, men for å bidra der jeg kan. Bruke plattformen min. 

En liten Ukrainsk familiebedrift i Kristiansand stengte butikken sin i dag for å organisere og pakke utstyr til en humanitær sending (bor du i nærheten og vil bidra finner du detaljer i min story).

Som en ukrainsk instagrammer jeg følger skrev: «The devil works hard but Ukranians work harder» 

PS. Sveip for å se hvordan du kan bidra økonomisk.

PPS. Håper på bønnesvar, Gud🤞
Kunnskapsmandag, i dag om hvordan jeg smelter sjok Kunnskapsmandag, i dag om hvordan jeg smelter sjokolade. Det kan gjøres på to måter:

🍫Smelt i vannbad: Del sjokoladen i små biter i en bolle av glass eller metall. Sett bollen i en kjele med kokende varmt vann. Vannet skal så vidt boble uten å være i kontakt med den sjokoladefylte bollen. La sjokoladebitene ligge i ro og bli smeltet av varmen som omgir den. Når sjokoladen er nesten helt smeltet – fjern den fra kjelen og rør. Varmen fra beholderen vil smelte resten av sjokoladen. Smelt aldri sjokolade i en kjele direkte på platen. Om sjokolade blir utsatt for høy varme klumper den seg og blir ødelagt.
PS. Pass på at det ikke kommer vann i den smeltde sjokoladen. Da vil den klumpe seg og bli ubrukelig.

🍫Smelt i mikroovn: full effekt i 15 sekunder, rør, full effekt 15 sekunder, rør så til alt er smeltet. Gjenta om du har større mengder som skal smeltes.

Bildene viser smelting over vannbad/ smelting i mikrobølgeovn. 

Lurer du på noe? Fyr løs.

🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫

Var dette nyttig? Husk å lagre!

#kunnskapsmandag #sjokolade #konditor #kremno
Boller med kremdått 😋 (Laget etter oppskrift f Boller med kremdått 😋 (Laget etter oppskrift fra kremdått-no seff)

Jada, jeg veit jeg tyter øra deres fulle om fastelavnsboller for tiden, men nå er dagen her. Det er fastelavnnssøndag!

I starten av uka lanserte jeg på tull tankesmien Bollepåsan 😅. Det er jo ikke bare tøys. Om jeg kan få deg til å stikke innom din lokale baker for å kjøpe varer, eller om jeg kan løfte frem og gi aktelse til min yrkesgruppe (bakere og konditorer) som denne helgen har jobbet dag og natt med å fylle boller med krem, er jeg fornøyd. Heia bakere og konditorer i dette landet!💪

Oppskrift finner du selvfølgelig på www.krem.no. Link i bio.

#bollepåsanthinktank #fastelavn
#kremboller #kremno
Lørdagsgodt* *dagen før fastelavnssøndag😋 Lørdagsgodt*
 
*dagen før fastelavnssøndag😋

Oppskriften finner du på www.krem.no, søk firkløverkake eller klikk på link i bio.

#firkløverkake #vaniljekrem #kremboller #kremno
Skal du bake boller i helgen? Ikke glem å tagge b Skal du bake boller i helgen? Ikke glem å tagge bildene dine #kremno @kremno_elin 

Svenske fastelavnsboller er fylt med mandelmasse. Jeg har selvfølgelig en variant på www.krem.no 

Lenke til denne i min profil. 

Det er tungt å følge med på krig. Helt forferdelig motløst. Jeg anbefaler deg å gå ut, få frisk luft, treff venner, bak boller! Ikke glem å finne glede i de små tingene rundt deg. Del den med noen du bryr deg om.

Ønsker deg en fin lørdag❤

#bollepåsanthinktank #semlor #fastelavn #kremboller
Romboller! ..eller boller fylt med vaniljekrem om Romboller! ..eller boller fylt med vaniljekrem om du vil 😋

Oppskrift fra boken min Søt bakst delt med hele verden på www.krem.no i dag.
Link til oppskrift i profil.

Lag deg noen nyhetsfrie lommer denne helgen og BAK BOLLER 
💛💙. 

Jeg gir deg hjelpen du trenger,  send meg spørsmål via spørsmålsrunde i story - nuh!

#bollepåsanthinktank #boller
#fastelavn #søtbakst
#baking #gjærbakst
#kremfløte #kremno
Hodet er stappet av nyheter. Det er fullt. Jeg kla Hodet er stappet av nyheter. Det er fullt. Jeg klarer ikke ta inn mer. Klarer ikke sove.

Søndag er det fastelavn. Kanskje du rett og slett skal få tankene over på noe annet? Bake de fastelavnsbollene, eller begynne på dem - nå i kveld?

Hvis du vil kan du sette deigen i kjøleskapet i kveld og bake dem ut i morgen. Bruk halvparten av gjærmengden og pakk bollen inn i plast. 

Eller, du kan trille ut bollene rett etter at deigen er eltet ferdig. Sett på plate, legg et håndkle over og pakk inn i en plastpose. Putt brettet i kjøleskapet. La stå på benken en times tid før du steker av på vanlig måte i morgen.

Bollene putter du i fryseren etter avkjøling. Søndag kan du tine dem og fylle med syltetøy og krem.

Link til oppskrift i bio

#bollepåsanthinktank #fastelavn #boller #kremboller #baking #gjærbakst #kremno
Jeg har bakt noe jeg kaller tytefrie fastelavnsbol Jeg har bakt noe jeg kaller tytefrie fastelavnsboller. Eller rettere sagt, skiver av babka (et slags bollebrød) med nøttepålegg som man legger syltetøy og krem oppå. Enkelt, ikke sant?

Oppskrift og fremgangsmåte på www.krem.no, link i min profil.

#bollepåsanthinktank #fastelavn #babka #kremfløte #gjærbakst #baking #kremno
Ikke så gira på boller med krem på søndag? Lag Ikke så gira på boller med krem på søndag? Lag vannbakkels 😋

Her har jeg lagt på tynn mørdeig på toppen, noe som gir sprø topp. På fjongt: choux au craquelin. Jeg lærte å lage disse som lærling i København. Da het de Marieboller.

På www.krem.no heter de vannbakkels med krønsj. Direkte link til oppskrift i bio.

#bollepåsanthinktank
#choux #chouxaucraquelin
#marieboller #vannbakkels #fastelavn #kremno
Ikke mange dager til fastelavn, her kommer noen sp Ikke mange dager til fastelavn, her kommer noen spørsmål og svar som går igjen ofte.

📍Hvorfor tilsettes smøret mot slutten av eltingen?
Smør tilsettes på slutten av eltetiden, etter at glutennettverket er dannet. Da blir smøret kapslet inn i deigen på en annen måte enn dersom du smelter det og har det i fra starten av. Smeltet smør som tilsettes sammen med væsken helt i begynnelsen, gir en mer kompakt deig fordi fett hemmer dannelsen av glutennettverket.

📍Jeg har ikke bakemaskin, kan jeg kna for hånd?
Å elte for hånd blir sjelden kraftig nok. Men, du må gjerne prøve. Klarer du å elte deigen så kraftig og lenge at du klarer å ta glutentesten, kan du regne det som dagens treningsøkt.

📍Hvorfor må en deig heve to ganger?
Den første hvilen er ekstra viktig for at deigen skal bli god å jobbe med og for å utvikle smak. Bakere kaller det modning. Andre gang kalles det etterheving. Slås luften ut av deigen, har gjærcellene fått ny næring til å fortsette celledelingen og frigjøre mer karbondioksid. Eller sagt på en annen måte: Etter at du har trillet bollene eller fylt kringlen har deigen fått ny futt. Etterheving tar en halv time til tre kvarter og gir smaksrik bakst. Setter du bakverket i ovnen uten å etterheve, blir resultatet kompakt og tamt på smak.

📍Kan gjærbakst fryses?
Hvetebakst er ypperlig å fryse, men bør aldri pakkes i plast før den er helt avkjølt. Putter du bollene i en plastpose før de er skikkelig kalde, får du sammenklemte bollekladder, ikke luftige skryteboller. Bruk lufttette poser. Da holder hvetebaksten seg i flere måneder. Dukker det opp gjester? Gjør et dypdykk i fryseren, legg baksten på en rist og tin den i ovnen på rundt 100 grader i varmluft. Etter noen minutter har du ferske bakervarer på bordet.

Har du flere spørsmål? 

Oppskrift på bringebær-ostekake på browniebunn? Klikk på link i bio.

#bollepåsantinktank #søtbakst #fastelavn #baking #gjærbakst #kremno
Mandelmasse eller syltetøy i fastelavnsbollene? S Mandelmasse eller syltetøy i fastelavnsbollene? SYLTETØY så klart! 
Ok, mandelmasse er godt det også, men her skal du få et tips til hvordan du kan LØFTE fastelavnsbollene, for å si det litt tabloid. 

De fleste tyr til klemmesyltetøy eller et eller annet glass med stivt, geleaktig syltetøy, laget med et lass med sukker. Lag sjæl, da vel. Ikke sesong, sier du? Joda, med bær i frysedisken er det sesong for å lage eget syltetøy hele året. 

Syltetøy
200 g frosne/ friske bær 
40 g sukker
Kok opp sukker og bær, avkjøl. 

Syntes du syltetøyet blir for rennende kan du kjøpe noe som heter syltesukker (du får det i butikker med større utvalg). Sukkeret gjør at syltetøyet ikke blir fullt så rennende. Når det er sagt, det gjør ingen ting. Rennende syltetøy er perfekt fordi bollen trekker det til seg og gir super-dupergode kremboller😋

For oppskrift på boller, klikk på linkinbio 

Var dette nyttig? Husk å lagre, da!

#bollepåsanthinktank #syltetøy #homemade #fastelavn #kremboller #boller #søtbakst #baking #gjærbakst #kremno
Glad i søt gjærbakst? Velkommen til den beste uk Glad i søt gjærbakst? Velkommen til den beste uka i hele året, den som ender med kremboller på søndag😋 Hver dag fremover skal du få noen dryss gode råd om hvordan du skal lykkes med den søte gjærbaksten.

👩‍🍳For å få ekstra kredibilitet, anerkjennelse og respekt (det rappes jo bollekunnskap over en lav sko 🤦‍♀️) har jeg opprettet tankesmien «Bollepåsan». I følge wikipedia er en think tank (eller tankesmie på norsk) en organisasjon som gir råd, utvikler og formidler ideer om politikk, næringsliv eller andre samfunnsspørsmål.

🇫🇷 Well, la meg si det sånn, jeg har bare ETT mål, og det er det Marie Antoinette sa: "Let them have cake". Eller sagt på hennes morsmål: "Qu'ils mangent de la brioche". Fritt oversatt til norsk: Ta deg ei bolle! (og fyll den gjerne med en kremdott😅😋).

💼 De som jobber i tankesmier har gjerne tung kompetanse. Jeg er ikke baker av yrke (er konditor), men kan skilte med en bakebok om søt gjærbakst, pluss at jeg har laget minst ett bilag (sikker mange flere, de blir jo resirkulert igjen og igjen) om søt gjærbakst i et kulørt ukeblad. 

😅 Haha, neida, jeg har ikke startet noen tankesmie, men ønsker gjerne å påvirke deg. Enten det er til å stikke til din nærmeste baker/konditor og kjøpe boller og brød, eller det er til å slutte å smelte smøret og varme væsken til 37 grader når du skal bake boller.

💡Hvorfor du skal droppe 37 grader på melka? Fordi det er altfor varmt. Noe av det viktigste du gjør for å oppnå få luftige boller, er å elte deigen godt og lenge. Ved tilsette varm væske vil deigen bli for varm. Varm deig hever for fort og gir deg luft, ikke smak. Varm væske kan gjør at deigen din blir FOR varm. Da brytes deigen ned og gir et flatt bakverk.

Vil du lese mer om hvordan du lykkes med den søte gjærbaksten? Kjøp boka mi Søt bakst eller få en kortversjon i link i bio. 

PS. Det hadde vært gøy å se hvor mange av dere som baker boller etter råd fra den nye tankesmien Bollepåsan. Tagg meg gjerne, og sleng på #bollepåsanthinktank

#bollepåsanthinktank #fastelavn #semla #semlor #boller #kremboller #fettisdagen #søtbakst #gjærbakst #baking #kremno
Det nærmer seg valg av videregående utdanning. I Det nærmer seg valg av videregående utdanning. I dagens #kunnskapsmandag skal jeg fortelle deg om baker- og konditorutdanning.

Det er ikke til å stikke under en stol at foreldrene ofte styrer barnas skolevalg. Mange sikter høyt for poden og tror yrkesfag ikke er veien å gå. Så feil kan man ta.

Utdanningsløpet er likt for begge fag: to år skole og to år i lære. Etter endt læretid tar man en svenneprøve. Baker og konditorfagene henger sammen, men er to vidt forskjellige fag. En baker lager deiger med gjær/ surdeig og bruker hendene mer grovt, mens man som konditor er opptatt av det estetiske og bruker hendene mer finmotorisk. Felles for begge fag er at man hele tiden jobber med strukturer og smak. 

Som baker lager man deiger som er fine, grove, søte, surdeig, rullede deiger (wienerbrød, croissanter etc). Man jobber hele tiden med «levende» råvarer. Ved å blande mel, vann, gjær og salt eller sukker skjer det noe magisk! Det er som starten på et nytt eventyr hver gang. Velger man bakeryrket kan man enten jobbe i et industribakeri med automatisert produksjon, eller i et håndverksbakeri. 

En konditor lager kaker, kremer og glasurer. Faget omfatter også desserter, is og konfekt. Som konditor lærer man å lage figurer i sjokolade, modellere figurer i marsipan og om sukkerarbeid. Det er store variasjoner innen faget. Også her er det store industrielle produksjoner med tradisjonsrike kaker og bakverk, mens man som konditor på et hotell eller i en restaurant i større grad produserer is, konfekt og desserter. En konditor er kreativ og liker å jobbe med smak, form og farge. 

Felles for begge fag er at man må være nøyaktig, effektiv og kunne stå på. Bakere jobber natt mens konditorer begynner tidlig på morgenen/ skift. Både som baker og som konditor står du hele dagen på jobb. Det krever utholdenhet og styrke. I et bakeri/konditori må man også ha tempo og kunne jobbe raskt. 

Velger du å utdanne deg til baker eller konditor er det lett å få jobb. Verden ligger for dine føtter. Du kan reise jorden rundt å jobbe: på cruiseskip, på hoteller eller i bakerier. Eller du kan konkurrer..(fortsettelse i kommentarfeltet)

Les mer på www.vilbli.no

#yrkesfag #baker #konditor
Current mood #lovemycat Current mood

#lovemycat
Takk, takk, takk❤ Jeg var ute og spiste med jen Takk, takk, takk❤

Jeg var ute og spiste med jentegjengen i går kveld men hadde klump i magen hele kvelden. På grunn av innlegget jeg hadde lagt ut rett før jeg dro.

Der fortalte jeg at jeg har opprettet en konto på Buy me a coffee for at det skal være mulig å si takk for hjelpen *for dem som ønsker det* på en enkel måte. Mange ville heller vippse. 

Klumpen i magen kom av at jeg aldri før har sagt helt åpent: Setter du pris på det jeg gjør? Sleng en slant i hatten, da vel👍

Jeg blir brydd bare av tanken på å si det🙈

En del av meg sier: Du hjelper alle alltid, svarer på spørsmål hver eneste dag, hele året igjennom. Klart du kan oppfordre til noen slanter i hatten?

En annen del av meg sier: Tigger du om penger? 

Da jeg kom hjem hadde det tikket inn en hel haug kaffekopper og folk hadde vippset meg helt flau.

Vit at setter utrolig stor pris på det!🙏

Igjen, tusen takk! ❤

PS. Oppskrift på Olaboller (eller skolebrød som du kanskje sier) ligger på www.krem.no. Link i min profil

#takk #skolebrød #kremno
Ok, dette har sittet litt langt inne å gjøre. M Ok, dette har sittet litt langt inne å gjøre.

Mine «tjenester» les: hjelp i DMs, nyttige innlegg, bra oppskrifter etc er gratis for alle. MEN, det skal ikke stikkes under en stol at jeg bruker enormt mye tid på å være eksperten din, og flere har spurt hvordan de kan si takk. Med penger. 

Joda, jeg har en bedriftsvipps, men det faller meg ikke naturlig å slenge ut det nummeret og be om cash, derfor har jeg opprettet en konto på et nettsted som heter: Buy me a coffee. Der er det mulig å betale «kaffen» min. En kopp koster (etter hva jeg kan se) 5 euro, så bestemmer du selv hvor mange du vil spandere. 

Dette nettstedet gir meg flere muligheter (jeg skal se nærmere på det etter hvert, oppdaget det helt nylig), men jeg vil først og fremst teste ut om det funker som et sted å vise til dersom noen gjerne vil si takk i form av en slant i hatten.

Jeg har lagt adressen til siden i min bio (lenken er ikke aktiv) men legger en direktelink til nettstedet i linkinbio (bare trykk på bildet av meg). Hvis du skjønte det?

☕️Oppdatert: Ok, flere skjønner ikke dette 😅😅 og vil heller ha vippsnummer: 509685
#🙏
#tusentakk 
#kremno
Ettersom det er fredag drar jeg på med litt ekstr Ettersom det er fredag drar jeg på med litt ekstra høye kremdotter 😍. God helg!

Kaka er et bilde tatt for en kunde, derfor finner du ikke denne på krem.no

...og når jeg skriver kunde betyr det for et fotooppdrag. Jeg tar dessverre ikke i mot kakebestillinger til privatpersoner.

#helg #bløtkake #frilanser #birthdaycake #fest #kake #cake #kremno
💥Giveaway💥 Jeg fikk en en helt fantastisk S 💥Giveaway💥

Jeg fikk en en helt fantastisk STRÅLENDE nyhet angående denne boka i går og ble så glad at jeg deler ut et eksemplar til en av dere, mine trofaste følgere❤

Skriv noe pent i kommentarfeltet, og du er med i trekningen😘. Vinner trekkes søndag.

#søtbakst @egmontboker
Vi vil ha loff! Har bakt verden mjukeste loff, opp Vi vil ha loff! Har bakt verden mjukeste loff, oppskrift på www.krem.no nå😋 Link til oppskrift i min profil 

#loff #baking #gjærbakst #kremno
Load More... Follow on Instagram

Copyright @krem.no
Les mer om vårt  personvern

Raske nettsider og design fra Webexpressen.no