Vil du bli en krem-støttespiller og bidra til at alle oppskriftene på www.krem.no fortsatt forblir gratis for alle? Send din gave, for eksempel kr. 39,- til VIPPS 509685 Takk for din støtte! - Hilsen Elin
Rosa bløtkake til seksåringen med en tiara på toppen. Som seg hør og bør en prinsesse… Sukkerperlene er festet med eggehviteglasur. Skikkelig pirk… 🙂 Et...Les mer
Mini-Oreo i hvetebaksten? Nam! Det smakte godt, jo, sa seksåringen. I serien vi-putter-en-Oreokjeks-i-og-håper-det-blir-godt, fant jeg ut at gjærbakst hadde jeg aldri sett noen prøve før,...Les mer
Frisk dessert a la italia. Irresistibile! Italiensk dessert med mascarponekrem, sitron, bringebær og makroner. 225 g friske/frosne bringebær fersk mynte (det hadde dessverre ikke jeg..)...Les mer
Mine små «Amaretti biscuits» , som rett og slett er små mandelmakroner. Macaroons, som man kan sette sammen med forskjellige fyllinger. Terningkast seks. (Sånn mener...Les mer
En herrrlig kombinasjon av frisk frukt og bær, kakebunn og vaniljekrem – satt sammen til en sommerfrisk bløtkake. Ananas, druer, blåbær og bringebær. Her er...Les mer
Prinsessekake med vaniljekrem og brunt sukker i svingene. Pass bare på at den får steke lenge nok. Prinsessekake Grunnoppskrift gjærdeig550 g hvetemel (ca.10 dl)100 g...Les mer
Pynt kaka før glasuren stivner. Du kan bruke all slags strøssel eller revet kokos. Seigmenn og Nonstop er selvfølgelig også populært. En supergod favoritt –...Les mer
Marsipankake med vanilje- og sjokoladekrem Dette er egentlig en Luganokake, for den av dere som har kjøpt det en eller annen gang. Jeg har laget...Les mer
Sukkerbrødoppskrift tilpasset din kakeform Kan du lage eggedosis? Da kan du lage sukkerbrød! Sukkerbrød eller bløtkakebunn. Avkjøles godt før du fyller det med krem....Les mer