Vil du bli en krem-støttespiller og bidra til at alle oppskriftene på www.krem.no fortsatt forblir gratis for alle?
Send din gave, for eksempel kr. 39,- til VIPPS 509685 Takk for din støtte! - Hilsen Elin

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Tips og triks
Ukategorisert
Utstyr

Oppskrifter

Godtefylte cookies

Godtefylte cookies

Småkjeks til Halloween – pinata style Cookies som kan lages både til Halloween og til barneselskap, med overraskelse inni!  Vi drar oss mot den dagen... Les mer
Waleskringle

Waleskringle

Kremfylt vannbakkels i ring Skal du ha selskap eller har du noe å feire? Waleskringle er en tidløs klassiker som kanskje er blitt litt glemt?... Les mer
Hasselbackepler

Hasselbackepler

Myke epler med knasende sprø topping Stekte epler med knasende sprø topping er helgens dessert. Dette ble bare så utrolig godt! Om du ikke har faste... Les mer
Muffins med banan og granola

Muffins med banan og granola

Saftige muffins med krønsj Enkle muffins som bare røres sammen, med bananer, honning og granola. Putt i veska og spis når sulten gnager.  Når de... Les mer
Bløtkake med marsipan

Bløtkake med marsipan

Slik lager du bløtkake med marsipanlokk, trinn for trinn Den er kanskje det norskeste av det norske, for skal noe feires skikkelig, da må bløtkaka... Les mer
Blåbærkringler 

Blåbærkringler 

Saftig hvetebakst med blåbær og vanilje Vridd hvetebakst med vaniljekrem og blåbærsyltetøy. Det var noe kliss, og ikke ble de som jeg hadde håpet, men... Les mer
Safting, sylting og hermetisering

Safting, sylting og hermetisering

Ta frem de gode sommersmakene når vinteren kommer ​Har du frukt eller bær du ønsker å bevare? Her får du oppskrifter på enkel hermetisering, saft... Les mer