Vannbakkels-svaner 4. mars 2021 Det er vannbakkels-uke på krem.no og da noen foreslo at jeg skulle lage svaner måtte jeg jo bare trå til. Har... Les mer
Churros 3. mars 2021 Vannbakkels er tema denne uka, og jeg har bakt noe jeg aldri har laget før: Churros! Frityrstekt vannbakkels smaker jo heeeelt... Les mer
Saftig formkake med blåbær 26. februar 2021 Annonse. Rørosmeieriet har kommet med en nyhet: Økologisk Blåbæryoghurt! Og den er bare helt himmelsk god! Yoghurten er laget uten kunstige... Les mer
Grove gulrotrundstykker – tangzhong 22. februar 2021 I dag fristet det å bake noe halvgrovt og godt som gjerne kan spises ved siden siden av suppa, spises til... Les mer
Appelsinmarmelade 19. februar 2021 Dere som har fulgt meg en del år vet at jeg har laget en aldeles NYEDELIG klementinmarmelade. Appelsinene er rasende gode... Les mer
Havrepucker – havrecookies med sjokolade 18. februar 2021 Vinterferien står for døra, jeg veit dere skal ut på tur og tror du ikke jeg har laget en oppskrift på... Les mer
Ostekake med bringebær på browniebunn 12. februar 2021 I år er det et sjeldent sammentreff. Morsdag, fastelavn og valentinesday på en og samme dag. Jeg bestemte meg for å... Les mer
Hjertemakroner 10. februar 2021 Jada, jeg veit du sikkert driter i valentinesday, men likevel – kanskje det kunne varme noen å få noen hjertemakroner? Det... Les mer
Marengs med tørket bringebær 9. februar 2021 Jeg har laget noen små marengshjerter, eller pikekyss om du vil. De har fått smak av bringebær. Det ble fantastisk godt!... Les mer
Semlor – svenske fastelavnsboller 4. februar 2021 I Norge liker vi tradisjonelt å spise fastelavnsboller med syltetøy og krem. Kanskje dette er året du skal teste ut noe... Les mer