Silviakake med sjokosmak 9. oktober 2024 Silviakake er en klassisk, svensk supermyk sukkerbrød-aktig kake med en glasur som smaker litt som suksesstertekrem. Hva med å tilsette... Les mer
Eplefondant 27. september 2024 For litt siden fikk jeg spørsmål fra en følger om jeg ikke kunne lage en fondant-dessert med eple? Oi, det hørtes... Les mer
Kardemommeboller med vaniljekrem (brioche tangzhong) 12. september 2024 Kardemommeboller er i vinden om dagen og jeg fikk lyst til å lage en luksusvariant. Med vaniljekrem! For noen er det... Les mer
Kneippbrød 29. august 2024 I dag deler jeg en oppskrift på kneippbrød. Kneipp er et halvgrovt brød (55%) som har fått et ufortjent dårlig rykte.... Les mer
Eplekake med smuldretopping i liten langpanne 23. august 2024 Det er norske epler i butikkene og mange har så mye epler at trærne holder på å knele! Her har jeg... Les mer
Olympiske sjokolademuffins 8. august 2024 Du har kanskje hørt om «The muffin man» under dette OL’et? Ikke det? La meg fortelle deg kort: Henrik Christiansen,... Les mer
Bringebærboller med sitronkrem 17. juli 2024 Bringebæra (og blåbæra for den saks skyld) er moden og mange spør om jeg kan lage noe friskt. Det har jeg... Les mer
Nettbutikken 15. juli 2024 Nettbutikken er åpen! Jeg har samlet et knippe kvalitetsprodukter jeg VET fungerer, og nå kan du også få kjøpe dem. Les mer
Ingrids enkle frokostbrød 10. juli 2024 Om vår alles matmor Ingrid Espelid Hovig hadde levd vill hun ha fylt 100 år denne sommeren. Det må jo markeres!... Les mer
Torta Tenerina (Italiensk sjokoladekake) 20. juni 2024 Torta Tenerina er en bløt, italiensk sjokoladekake. Den blir også kalt flourless cake (kake uten mel) – et navn som ikke... Les mer
Ingunns gulrotrundstykker 12. juni 2024 Jeg syntes det er veldig gøy at dere sender meg oppskrifter, og i dag har jeg bakt en sånn innsendt oppskrift.... Les mer
Elins chunky granola 6. juni 2024 Granola er godt på sommeren, og her skal du få en oppskrift som gjør at granolaen blir litt klumpete. Jeg måtte... Les mer