Vil du bli en krem-støttespiller og bidra til at alle oppskriftene på www.krem.no fortsatt forblir gratis for alle?
Send din gave, for eksempel kr. 39,- til VIPPS 509685 Takk for din støtte! - Hilsen Elin

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Tips og triks
Ukategorisert
Utstyr
 

Blog Masonry

Lorem ipsum dolor sit
Fruktterte a la Lindmo

Fruktterte a la Lindmo

Anna Pavlova har det. Sarah Bernhardt har det. Og nå har jammen Anne Lindmo ei kake oppkalt etter seg også. Til... Les mer
Firkløversaus til is

Firkløversaus til is

Jeg klarer ikke tenke klart. Denne sausen er rett og slett noe av det aller, aller beste jeg har smakt. Helt... Les mer
Appelsinris

Appelsinris

Appelsinris er den sommerfriske kusina til den mer julete riskremen. Desserten lærte jeg å lage på heimkunnskapen i sjette klasse. Pisk... Les mer
Muffins med Non-Stop

Muffins med Non-Stop

Store muffins med Non-Stop (ca. 18-20 store)280 g smør280 g sukker280 g egg375 g hvetemel8 g bakepulver1 dl melk Stekes på... Les mer
Martha 6 år

Martha 6 år

Rosa bløtkake til seksåringen med en tiara på toppen. Som seg hør og bør en prinsesse… Sukkerperlene er festet med eggehviteglasur.... Les mer
Oreobakst

Oreobakst

Mini-Oreo i hvetebaksten? Nam! Det smakte godt, jo, sa seksåringen. I serien vi-putter-en-Oreokjeks-i-og-håper-det-blir-godt, fant jeg ut at gjærbakst hadde jeg aldri... Les mer
Makroner

Makroner

Mine små «Amaretti biscuits» , som rett og slett er små mandelmakroner. Macaroons, som man kan sette sammen med forskjellige fyllinger.... Les mer