Vil du bli en krem-støttespiller og bidra til at alle oppskriftene på www.krem.no fortsatt forblir gratis for alle?
Send din gave, for eksempel kr. 39,- til VIPPS 509685 Takk for din støtte! - Hilsen Elin

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Tips og triks
Ukategorisert
Utstyr
 

Blog Masonry

Lorem ipsum dolor sit
Stjernekringle

Stjernekringle

Denne bollekaka har versert i sosiale medier i snart ti år. Den er jo så dekorativ! Mange lager stjerna til jul,... Les mer
Jaffa cakes

Jaffa cakes

Jaffakaker er hyttemat i vår familie. Vi spiser det stort sett bare når vi er på hytta og ungene eeelsker det.... Les mer
Små bringebærpaier

Små bringebærpaier

Du som kjenner lemon meringue pie vil se at denne kreasjonen har noen likheter. Småkakene jeg lagde i dag består av... Les mer
Bringebær curd

Bringebær curd

Jeg har i mange år laget bringebærcurd som fyll i makroner. Da putter jeg en plate gelatin i fyllet. Fordi jeg... Les mer
Cookies med Snickers

Cookies med Snickers

Cookies med Snickersbiter. Skikkelige EGO-biter. Sterkt inspirert av USAs president har jeg i dag KUN tenkt på meg selv og bakt... Les mer
Grove ruter

Grove ruter

I sommer fikk jeg en oppskrift av min gamle lærer, kalt Kalsongbrød. Det lagde han etter å ha hørt om hvordan... Les mer
Kardemommekaker

Kardemommekaker

Tørre kaker? Jada. Jeg digger det! Særlig når jeg kan putte favorittkrydderet mitt i mørdeigen. Lite slår grovmalt kardemomme. Hvordan du... Les mer
Rocky road

Rocky road

It’s a first for everything, og dette er en sånn greie jeg ikke har gjort før. Men, så har jeg en... Les mer
Julekatter

Julekatter

Er det lov å si høyt, noen dager før luciafeiringen, at man ikke er så veldig glad i den derre safran-smaken?... Les mer