Hjerteboller med vaniljekrem 8. februar 2022 Hjerteboller med vaniljekrem eller skolebrødhjerter om du vil, bare fordi det er morsdag til helgen, og dagen etter der – valentinsdag.... Read More
Fine rundstykker 1. februar 2022 Fine rundstykker manglet i samlingen, derfor ble det bakt til et lunsjbesøk. Disse er nesten litt sånn «kjøperundstykker» ettersom de er... Read More
Verdens beste – Kvæfjordkake med sitronkrem 26. januar 2022 I helgen feiret jeg bursdag, og i den anledning fikk jeg lyst til å teste en ny variant av verdens beste/... Read More
Prinsessekake med kardemommefyll og vaniljekrem 20. januar 2022 Prinsessekake er alltid populært og i dag har jeg laget en ny variant med favorittsmakene: grovmalt kardemomme og vaniljekrem. Hurra for... Read More
Scones (grove) med nøtter og frukt 18. januar 2022 Jeg har lagt merke til at mange spiser litt smågrove scones i januar. Sånne du kjøper hos bakeren, stappa med godsaker.... Read More
Grovbrød med gulrot og eple 13. januar 2022 Årets første blogginnlegg måtte jo så klart bli….et grovbrød. Konditoren er ikke flinkt til å bake grovbrød, men joda, etter å... Read More
Sjokolademousse med After Eight 21. desember 2021 Hvert år lager jeg forslag til en jule- eller nyttårsdessert, og hva passer vel bedre en en nydelig, mjuk sjokolademousse? Den... Read More
Troikakonfekt 16. desember 2021 Flere har spurt om jeg ikke kan vise hvordan man lager Troika. Den oppskriften og fremgangsmåten finner du absolutt over alt... Read More
Hjemmelaget godteri 15. desember 2021 Det er få dager til jul og mange vil lage litt snop til jul. Her har jeg samlet et knippe, sånn... Read More
Brytebrød (halvgrovt) 14. desember 2021 Julehygge står for døra og jeg har bakt noe dekorativt og godt du kan sette på bordet både til frokost, lunsj,... Read More