Klovnekake til barnebursdag 20. januar 2014 Dropp godteposene, putt alt snopet oppå kaka Som ung og fremadstormende jobbet jeg i Danmark. Der lagde vi noe som het... Les mer
Rullekake med smørkrem 16. januar 2014 Mektig kake med krem som smelter på tungen Saftig og lyxig rullekake, også kalt Swissroll. Er du på slanker’n, lukk øya!... Les mer
Ostekake med mascarpone, vanilje og blåbær 11. januar 2014 Bakt, glutenfri ostekake med fløyelsmyke smaker Jeg tror jeg har fått meg en ny ostekake-favoritt. Åh, så god denne er! Etter... Les mer
En salig vaffelrøre 7. januar 2014 Minner fra Sjømannskirken i London Sjømannskirken fyller 150 år i år, og for nesten like lenge siden (føles iallefall sånn) hadde... Les mer
Grove scones 4. januar 2014 Lyst på ferske scones til frokost? Disse smaker nærmest som rundstykker, men lages på under halve tiden og stekes ferdig mens... Les mer
Hvit sjokolademousse med knallfylt krønsj 28. desember 2013 Knallgod nyttårsdessert Har ikke nyttårsfesten tatt skikkelig av, så lover jeg den får fart når du serverer denne lekre desserten, fylt... Les mer
Delfiakake 23. desember 2013 Tradisjonsrik fettbombe Det blir ikke jul uten Delfiakake. Eller forresten, jo – det blir jo det. Det blir jul, selv uten... Les mer
Karamellpudding 17. desember 2013 Så godt, så enkelt! Det går år og dag mellom hver gang jeg lager hjemmelaget karamellpudding. Nå har jeg himlet med... Les mer
Elins julekonfekt 13. desember 2013 Søt sjokoladeduft i huset De siste dagene har jeg laget sjokoladekonfekt, eller praliner, som jeg kaller det. Veldig morsomt, ettersom det... Les mer
Sjokoladetemperering 13. desember 2013 Kunsten å få sjokoladen blank Skal du bruke ekte sjokolade, såkalt kuvertyre, må den tempereres før bruk. Lettere sagt enn gjort... Les mer