Vil du bli en krem-støttespiller og bidra til at alle oppskriftene på www.krem.no fortsatt forblir gratis for alle?
Send din gave, for eksempel kr. 39,- til VIPPS 509685 Takk for din støtte! - Hilsen Elin

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Tips og triks
Ukategorisert
Utstyr

Oppskrifter

Marsipanfigurer til påske

Marsipanfigurer til påske

Marsipanverksted med femti glade barn  I dag har jeg vært på Hovin skole og hatt marsipanverksted sammen med elevene i fjerde trinn. På oppfordring legger... Les mer
Sjokoladekake med appelsinsmak

Sjokoladekake med appelsinsmak

Nydelig, saftig formkake med appelsinsmak Kombinasjonen sjokolade og appelsin er en vinner hos meg. I dag gir jeg deg en helt nydelig sjokoladekake som smaker... Les mer
Påskehare

Påskehare

Barnevennlig påskebakst Er den ikke søt? Opplev barnlig glede, både når du lager og når du spiser disse super-nusselige påskeharene. Eller kanskje det er en... Les mer
Toscakake

Toscakake

Husker du denne? Da jeg var liten kan jeg huske vi plastpakket Toscakaker på bakrommet i bakeri-butikken. Små, runde kaker med et knallhardt karamell-skall. Å... Les mer
Vridd sjokobakst

Vridd sjokobakst

Torsdags-terapi Har du oppbygd frustrasjon? Føler du deg som en klut? Lengter du etter helg? I dag gir jeg deg litt torsdags-terapi som gjør underverk for sjel... Les mer
Hvordan piske krem?

Hvordan piske krem?

Krem-dott-tips fra eksperten Vet du hvorfor man ikke kan piske matfløte? Og hvorfor fløte blir til smør hvis man overpisker? Her får du litt folkeopplysning,... Les mer
Granola

Granola

Frokost, lunsj, dessert eller kveldskos? Granola servert med gresk yoghurt og bær får deg til å lukke øynene og kjenne sommerbrisen.  Denne oppskriften har jeg... Les mer