Velkommen til NYE krem.no! 26. november 2018 Hurra for ny nettside! For seks år siden ble krem.no omgjort til blogg. Nå har siden min endelig fått en skikkelig... Les mer
Julekake tangzhong 23. november 2018 Mjuk nostalgi Den «nye» bakemetoden tangzhong har gjort at jeg har økt væskemengden i min faste julekakeoppskrift. Det gjør den... Les mer
Brune pinner / Kolakaker 23. november 2018 Julete, sprø småkaker som smaker av smørkaramell Disse kakene burde komme med en advarsel: blir fort borte! Flere har spurt meg... Les mer
Ny bok – Desserter til folket! 23. november 2018 Ny bok og invitasjon til boklansering nummer 2! REKLAME. Årets julegave kan du få signert, enten du kommer deg på en... Les mer
Kladdkaka med karamellsaus 23. november 2018 Mjuk sjokoladekake som smelter på tungen Kladdkakans dag er den perfekte unnskyldning for å dytte i seg noe usunt mitt i... Les mer
Karamellpopcorn 23. november 2018 Lekende lett å lage, med få ingredienser Det kommer til å ringe på døra di i kveld, og her er noe... Les mer
Biscotti med mandler og sjokolade 23. november 2018 Knasende sprø, proppet med både hvit og mørk sjokolade Knasende sprø sjokoladekaker tilsatt både hvit og mørk sjokolade. Det er bare... Les mer
Bollefocaccia med vaniljekrem og blåbær – tangzhong 23. november 2018 Velkommen til bomullsmjuk bollebakst Måtte jo bare prøve det – å bake bollefocaccia på den asiatiske bakemåten. Det gikk såååå bra!... Les mer