Kransekakekonfekt 15. mai 2013 Dette er skikkelige festbiter! Knasende sprø utenpå og myke inni. Lages på 1-2-3 og kan gjerne fryses. Kransekakekonfekt 1/2 kg ferdig... Les mer
Frisk 17. mai-kake med bringebær og ananas 8. mai 2013 En festpyntet bløtkake. Frisk, saftig, bløt og god. Akkurat sånn en 17. mai-kake skal være. Saftig kakebunn, bringebærkrem og noen gode... Les mer
Festkaker 2. mai 2013 Konfirmasjonskake til niese Ingrid. Ren, enkel og dekorativ. Mange skal feire bursdag, konfirmasjon eller kanskje bryllup i løpet av de kommende... Les mer
Hvetestenger 1. mai 2013 Fersk hvetestang er ikke dagligdags. Disse fikk bein å gå på da en flokk unger fra nabolaget kom innom… Putt hvetestengene... Les mer
Fruktterte a la Lindmo 28. april 2013 Anna Pavlova har det. Sarah Bernhardt har det. Og nå har jammen Anne Lindmo ei kake oppkalt etter seg også. Til... Les mer
Firkløversaus til is 23. april 2013 Jeg klarer ikke tenke klart. Denne sausen er rett og slett noe av det aller, aller beste jeg har smakt. Helt... Les mer
Appelsinris 20. april 2013 Appelsinris er den sommerfriske kusina til den mer julete riskremen. Desserten lærte jeg å lage på heimkunnskapen i sjette klasse. Pisk... Les mer
Muffins med Non-Stop 18. april 2013 Store muffins med Non-Stop (ca. 18-20 store)280 g smør280 g sukker280 g egg375 g hvetemel8 g bakepulver1 dl melk Stekes på... Les mer
Bløtkake med marsipanlokk 14. april 2013 Marsipankake er kanskje ikke så hipt å sette på kakebordet lenger? Denne falt i alle fall i smak hos min kakegale... Les mer