Vil du bli en krem-støttespiller og bidra til at alle oppskriftene på www.krem.no fortsatt forblir gratis for alle? Send din gave, for eksempel kr. 49,- til VIPPS 509685 Takk for din støtte! - Hilsen Elin
Mjuk nostalgi Den «nye» bakemetoden tangzhong har gjort at jeg har økt væskemengden i min faste julekakeoppskrift. Det gjør den både mer mjuk, mer...Les mer
Julete, sprø småkaker som smaker av smørkaramell Disse kakene burde komme med en advarsel: blir fort borte! Flere har spurt meg om jeg kan bake...Les mer
Mjuk sjokoladekake som smelter på tungen Kladdkakans dag er den perfekte unnskyldning for å dytte i seg noe usunt mitt i uka. Eller forresten. Dette...Les mer
Nøkkelen til supersaftig gjærbakst Jeg har testet ut en asiatisk bakemetode for å få saftigere bakverk. Ja, jeg er frelst! Tangzhong – veien til et...Les mer
Saftigere enn saftigst – også dagen derpå Tangzhong er en japansk bakemetode som gir ekstra saftig bakverk. Disse spiste jeg til frokost først dagen etter...Les mer
Knasende gode, fylt med vaniljekrem, makronfyll, eple og bringebær Lyst til å lage wienerbrød? Se her, da! Det er et kvart århundre siden sist jeg...Les mer
…også kalt clafoutis, vaniljepudding……eller «utro Jostein». Latmannslivet har tatt meg. Da kan det være greit å lage noe lettvint som bare er å røre sammen...Les mer