Julekake tangzhong 23. november 2018 Mjuk nostalgi Den «nye» bakemetoden tangzhong har gjort at jeg har økt væskemengden i min faste julekakeoppskrift. Det gjør den... Read More
Brune pinner / Kolakaker 23. november 2018 Julete, sprø småkaker som smaker av smørkaramell Disse kakene burde komme med en advarsel: blir fort borte! Flere har spurt meg... Read More
Kladdkaka med karamellsaus 23. november 2018 Mjuk sjokoladekake som smelter på tungen Kladdkakans dag er den perfekte unnskyldning for å dytte i seg noe usunt mitt i... Read More
Mykt hvitløksbrød (tangzhong) 23. november 2018 Supersoft brød med basilikum, oregano og hvitløk Et brød du bare kan dra av bit for bit, supermjukt og supergodt. Holdbart... Read More
Boller og kanelboller – tangzhong style 2. oktober 2018 Nøkkelen til supersaftig gjærbakst Jeg har testet ut en asiatisk bakemetode for å få saftigere bakverk. Ja, jeg er frelst! Tangzhong... Read More
Rundstykker / brytebrød tangzhong style 1. oktober 2018 Saftigere enn saftigst – også dagen derpå Tangzhong er en japansk bakemetode som gir ekstra saftig bakverk. Disse spiste jeg til... Read More