Julekake tangzhong 23. november 2018 Mjuk nostalgi Den «nye» bakemetoden tangzhong har gjort at jeg har økt væskemengden i min faste julekakeoppskrift. Det gjør den... Les mer
Brune pinner / Kolakaker 23. november 2018 Julete, sprø småkaker som smaker av smørkaramell Disse kakene burde komme med en advarsel: blir fort borte! Flere har spurt meg... Les mer
Kladdkaka med karamellsaus 23. november 2018 Mjuk sjokoladekake som smelter på tungen Kladdkakans dag er den perfekte unnskyldning for å dytte i seg noe usunt mitt i... Les mer
Mykt hvitløksbrød (tangzhong) 23. november 2018 Supersoft brød med basilikum, oregano og hvitløk Et brød du bare kan dra av bit for bit, supermjukt og supergodt. Holdbart... Les mer
Boller og kanelboller – tangzhong style 2. oktober 2018 Nøkkelen til supersaftig gjærbakst Jeg har testet ut en asiatisk bakemetode for å få saftigere bakverk. Ja, jeg er frelst! Tangzhong... Les mer
Rundstykker / brytebrød tangzhong style 1. oktober 2018 Saftigere enn saftigst – også dagen derpå Tangzhong er en japansk bakemetode som gir ekstra saftig bakverk. Disse spiste jeg til... Les mer
Wienerbrød – trinn for trinn 27. september 2018 Knasende gode, fylt med vaniljekrem, makronfyll, eple og bringebær Lyst til å lage wienerbrød? Se her, da! Det er et kvart... Les mer