Lemon meringue pie 14. juni 2018 Frisk klassiker Lyst til å imponere med noe fancy? Småpaier fylt med lemon curd og brent marengs på toppen er slett... Les mer
Sitronterte 7. juni 2018 Frisk sommerkake med smak av sitron Noen ganger trenger man bare noe friskt, noe som kan avslutte et godt måltid, starte... Les mer
Limonade med jordbær 4. juni 2018 Frisk sommerdrikk med sitron og jordbær Kaker har ikke fristet i det siste, derfor lagde jeg i dag en leskedrikk som... Les mer
Rabarbra-boller 1. juni 2018 Forfriskende skolebrød Har du lyst til å bringe sommeren inn i baksten kan du putte rabarbra eller andre bær i vaniljekrem-øyet.... Les mer
Maistang 28. mai 2018 Takk for denne gang, mai – du var fantastisk! Bare for å runde av måneden på nesten samme måte som jeg... Les mer
Rabarbra granité 23. mai 2018 Forfriskende rabarbra-is Granitè er en grovkornet is, litt som slush. Superenkel å lage og forfriskende på varme dager. Du kan putte... Les mer
En slags bryllupskake 19. mai 2018 I anledning det kongelige bryllupet i Windsor… Royal wedding er stor stas i stua. Så stas at jeg bestemte meg for... Les mer
Pavlova til 17. mai 16. mai 2018 Tallpavlova til nasjonaldagsfeiringen Skal du lage pavlova til den syttende? Hvorfor ikke lage den som et tall? Jeg viser deg hvordan. ... Les mer
Fromasjkake med bær (+ tallkake) 14. mai 2018 Festkake med jordbærfromasj Frisk fromasjkake med jordbær burde passe fint på najsonaldagen. Her får du ikke bare én, men to måter... Les mer
Maiblomst-rundstykker 11. mai 2018 Smakfulle kuvertbrød til (mai)festen Trenger du noen dekorative brød til suppe, gryteretter eller koldtbord? I dag har jeg laget noen smakfulle... Les mer